Berichtdetails

SCHEMA JONGE DUIVEN
18-7-2018

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Voor de liefhebbers die al Beute producten geven is het geen nieuws maar het schema oude en of jonge duiven is ongeveer gelijk.

Ongeacht hoe oud de jongen zijn u kunt nu gewoon beginnen met een BEUTE KUUR, dat wil zeggen 7 dagen CLEAN BALANCE en 14 dagen LTW achter elkaar.

Diverse liefhebbers zijn hier reeds mee begonnen of zijn al gereed zelfs, maar voor u die dit nog niet gedaan heeft of nieuw in dit schema is, u kunt ten allertijden beginnen.

De toekomst van uw duivensport ligt bij de jonge duiven, daar moet het zeker goed gebeuren.

Zorg in ieder geval voor een ALGEHELE CONTROLE bij uw duiven arts, zorg dat de duiven GEEL vrij zijn en SCHONE KOPPEN hebben. De Beute producten zijn geen medicatie !!!! Dus drie kruisjes GEEL krijgt u zelfs met een liter CLEAN BALANCE niet weg. Zodra ze schoon zijn kunt u het onder controle houden !!!

Begin nu ook vast met OLYMPIC MG MIX over het voer, en dit bij de jongen op maandag en woensdag, straks tijdens de vluchten zeker aangeplakt met BEUTE LECITHINE OLIE, maar nu heel goed om COLICONTROL te gebruiken. U Las dat ook Willem de Bruin een zelfde product geeft Colinol van DHP.

In principe geeft u ALLE duiven het gehele jaar door twee maal in de week OLYMPIC MG MIX over het voer. 

Kwekers, Vliegers en Jonge duiven. !

Wanneer de opleer vluchten beginnen is het schema als volgt:

Zaterdag CLEAN BALANCE door het water. Avonds de jongen even druppelen in de ogen met Beute Eye Drops.

Zondag CLEAN BALANCE door het water

Maandag LTW door het water en Olympic MG Mix over het voer aangeplakt met Lecithine Olie( voor vet reserves) of Colicontrol

Dinsdag LTW door het water en CVS Vitaminen !!

Woensdag LTW door het water en Olympic MG Mix over het voer met Lecithine olie of Colicontrol en eventueel nogmaals CVS door het water. Let op LTW en CVS gewoon mengen !!

Donderdag ELECTROBOOST door het water( bij jonge duiven extreem belangrijk) 

Vrijdag Schoon water

Bij het inzetten zou het goed zijn dat u de duiven druppelt in de ogen met Beute Eye Drops, u ziet dan gelijk welke de schoonste koppen hebben.

Wanneer er jongen zijn met verstopte oogjes cq kopjes/ buisjes ( het druppeltje zakt niet weg) vaker druppelen, het mag zelfs iedere dag, er zijn nationale kampioenen die een flesje standaart in de stofjas hebben.

Wanneer de jongen twee nachten mand hebben... bij inzetten een Herstel Power Capsule opsteken, en de laatkomers natuurlijk ook bij thuiskomst.

HET LIJKT HEEL WAT, MAAR HET IS EVEN WENNEN EN DAN GAAT HET VANZELF, DE JONGEN ZIJN UW TOEKOMST, BEETJE EXTRA AANDACHT !!

Probeer na de tweede of derde vlucht even met uw Dokter te overleggen, diverse doktoren vinden het dan tijd voor een GEELTABLET en IETS TEGEN DE KOPPEN. Ik ben er zeker niet op tegen, maar luister naar Uw dokter. Imgeef ze ook wat als de dokter wat vind.... Bij schone duiven doe ik niets.

Het voersysteem is het zelfde als/dan bij de ouden alleen geef ik BEYERS OLYMPIADE JONG van zaterdag tot en met woensdag steeds met 10% BEUTE KORREL MIX ( VERGEET DE BEUTE BAK NIET IEDERE DAG, behalve op vrijdag) Op donderdag krijgen de duiven Beyers Elite Enzymix Energie.

En ook de jonge duiven krijgen iedere dag wat pinda,s en tijdens de vluchten zeker wat Hennep.

Lees het even door, en zet het systeem even op een kalender, twee weken en u weet het voor de rest van uw leven.

Heeft u snelsheid duiven of lange afstand duiven het is gelijk, en gericht op de toekomst !!

BIJ VRAGEN, STUUR GERUST een MAILTJE, weet ik het antwoord niet, dan weet misschien iemand anders het, samen komen we er uit.

En Zoals Evert Jan Eijerkamp het al zei, in 2019 gaan we ook een hok met BEUTE PRODUCTEN geven bij de owe horen alleen maar positieve dingen.

VRAGEN? MAIL, OF BEL ( tussen 10/12.00 uur)

 

 

 

Terug