Berichtdetails

VOEREN OUDE DUIVEN
19-6-2018

Goedenmorgen iedereen,

Net een berichtje met een vraag: Hoe voer je op het moment?

Ik gebruik Beyers Super Weduwschap, Super Energie van Beyers( Elite Enzymix en Galaxy), hennep, snoepzaad, Pinda,s en Beute Korrelmix.

Van zaterdag tot en met woensdag morgen is het twee keer per dag volle bak super weduwschap na de trainingen. De doffers en duivinnen hebben het zelfde. Door het voer zit ALTIJD 10/15% BEUTE KORRELMIX dat eten ze graag en is een veel betere korrel dan de meeste(ouderwetse korrels).

Tussen de middag maandag, dinsdag en woensdag krijgen ze ongeveer 8 gram hennep per duif ! en 2 gram snoepzaad en daarnaast nog enkele pinda,s en ook daar ben ik niet zuinig mee. ( het hennep-snoepzaad deel is dus 80% hennep en 20% snoepzaad

Op woensdag avond en donderdag beide maaltijden krijgen ze Super Energie ( Ik meng dus de twee soorten), met weer de BEUTE KORRELMIX. Op donderdag krijgen ze tussen de middag zoveel pinda,s als ze lusten... maar eerst de hennep/snoepzaad mix.

Wanneer ze op donderdag de mand in moeten.. blijft het voer na de ochtend training gewoon staan. Moeten ze vrijdag in de mand dan gaat het na een uur weg

Bij te verwachten zware vluchten geef ik op woensdag middag in plaats van het gewone snoep hennep pinda gebeuren de BEUTE SMURRIE, een mengeling van gemalen kaas, pinda,s Lysithine olie en Olympic MG Mix en daarna komt daar de hennep en snoepzaad nog door.

De Producten: LTW, CLEAN BALANCE, ELECTROBOOST, CAPSULES, OOGDRUPPELS en CVS is altijd het zelfde Vitesse t/m natour

Terug