Berichtdetails

MAANDAG 7 JANUARI
7-1-2019

Goedendag iedereen,

Hier zijn de duiven samen gezet op 30 December en het regent eitjes op het ogenblik, een goed en gezond teken. Ook bij de Vechtmachine en zijn duivin Hecate 14-811 ligt het eerste ei. Deze duivin won 17 prijzen op de dagfond en is uit rechtstreekse van Gerard Koopman x een schimmel duivin van Hans Eijerkamp. Van Hecate had ik al een super zoon maar die is helaas gepakt door een kat afgelopen zomer ( 16-651). Op dit ogenblik heb ik drie schimmel kleurige duiven op mijn hok, Hecate, haar dochter en een kleinkind.

Alle vliegers zitten ook op de bakken, alles in èèn keer gelukt dit jaar, geen enkele misser, en ook precies zo als ik ze wilde hebben. Er zijn enkele koppels bij waar ik geen jongen van wil, althans nog niet, dat zijn koppels waar een vreemde duif bij zit, ofwel niet op mijn hok geboren. Hier komen dan ook eitjes onder van de kwekers.

Bij de jaarling vliegers toch weer een surprise, de 118 blijkt een doffer te zijn, en toch al die maanden voor een duivin aangezien.

Afgelopen weekend veel mensen gesproken over de ongelofelijke prestaties na gebruik van Beute producten. Veel liefhebbers van de Duitse top gebruiken reeds Beute of zelfs het gehele Beute systeem.

Afgelopen weekend was de beurs te Dortmund, veel liefhebbers dus gesproken, en machtig gezellig was het dit keer. Maar iedereen was het er over eens, de beurs waar IEDEREEN heen gaat is de voorjaarsbeurs. en dat is het eerste weekend van Maart.

Dus over 8 weken is het al zover, aftellen kan beginnen ! Haal uw BEUTE producten daar aan onze stand. Ook de nieuwe POWER-PILLS

Later meer, nu eerst weer even eitjes kijken in het kweek en vlieg hok.

 

Terug