Berichtdetails

MAANDAG DE 18E FEBRUARI
18-2-2019

Goedemorgen iedereen,

Ook zo een ongelofelijke zin aan het nieuwe seizoen? Ik zeer zeker.

De duiven staan er goed op, morgen weer even een bezoekje aan Nanne Wolff( Duivenarts) , voor een controle.

Gisteren en dat was dus zondag de 17e februari heb ik de duivinnen bij de doffers weggepakt. Alles tegelijk dit keer, en de doffers moeten nu hun jongen verder groot brengen, nog ongeveer een weekje denk ik.

Maakt u uw lijstje voor de voorjaarsbeurs vast gereed? De beute producten die u wilt gaan halen, mooie kortingen op de beurs. Met die mooie kortingen en geen vrachtkosten.... spaart u een flink stuk uit.

Natuurlijk is het aanschaffen van de producten niet goedkoop, maar reken het eens uit per dag, dan valt het erg mee hoor. En het plezier dat u er mee hebt, de mooie gezonde duiven, die lekker trainen, mooie strakke koppen hebben en een schoon verenkleed

De vraag: Gert Jan geef je geen medicatie meer? In principe zo weinig mogelijk, wanneer dokter Wolff iets vind geef ik medicatie, eind van het seizoen 2018 hebben de duiven een pil gehad tegen wormen, een pil tegen coccidiose en een geel kuur. De kwekers en de vliegers. Nu zijn we op 18 februari, en de duiven hebben nog niks weer gehad, ook omdat het niet hoeft. Morgen kom ik weer bij Wolff, als hij iets vind en zegt dat het moet... dan doe ik iets, anders niet. Ik ben NIET TEGEN MEDICATIE !!, maar door mijn producten en goede verzorging hebben mijn duiven niets tot bijna nooit iets. In de jaren voor 2010 had ik een vast medisch schema, met bijna iedere dag wel iets, maar daar afgestapt en het gaat alleen maar beter en beter.

Of u dat ook kunt doen? stoppen met medicatie? Als u de Beute producten geeft zult u minder medcatie nodig hebben en minder gebruiken, maar uw duiven arts moet het zeggen ! Als ze het geel hebben, of een andere ziekte moet u wat doen en niet wachten, maar door gebruik van CLEAN BALANCE en LTW en COLICONTROL op natuurlijke basis, zult u veel en veel minder gaan gebruiken, en sommige jaren zelfs niets.

Dus aanschaffen Beute producten op de voorjaarsbeurs !, beter presteren ! en veel minder medcatie , aan het eind van het seizoen veel beter gevlogen en happy !  En geld van veel medicatie overgehouden.

 

Terug