Berichtdetails

KALKAR
16-4-2019

Goedendag iedereen,

Vandaag 54 duiven mee naar Kalkar Duitsland met een afstand van 122 km. Ze zijn gelost om 10.00 uur. Drie doffers bleven thuis, hun duivinnen waren vorige keer vroeg en deze drie zelf te laat.. en voor de motivatie van de duivinnen heb ik deze nu thuis.

Er waren veel duiven in de club, ook enkele buitenstaanders brachten hun duiven. Bij Albert de Jong uit Oldeberkoop zag ik een fijne ZLU duif( Ochtendlossing), hij toch als overnachtspeler, had er zo een ZLU duif tussen, het bleek ook een andere duif te zijn, marathon x snelheid.

Ik denk dat het een leuke vlucht gaat worden vandaag, mooie aankomsten.

Het weer deze week gaat prachtig worden. Het leven is ook prachtig trouwens :) Ik zie sinds een tijdje de zon weer schijnen figuurlijk gesproken en nu ook letterlijk.

Mensen( ex duivenmelkers) die met modder gooien hebben zelf steeds minder grond... ( maar of ze dat snappen hahaha). 

Geniet van uw dag

PS, als u producten wilt komen halen dan kan dat maar wel even een afspraak maken. En als u er niet uit komt met bestellen via de webshop bel dan even, ik geef u dan het banknummer door, u mij de bestelling en samen komen we er wel uit.

Vanmorgen kreeg ik een mooi filmpje van Maarten Huijsmans, van zijn duivinnen, los op het hok, springend omhoog,super gezond naast de doffers

 

Terug