Berichtdetails

UW TOEKOMST IN DE DUIVENSPORT !
13-5-2019

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Uw toekomst in de duivensport? Als u geweldige duiven bezit op uw hokken en super kampioen bent lees dan niet verder.

Maar voor de anderen die beter willen presteren in de toekomst:

De kweekduiven hier in Wilhelminaoord brengen steeds jongen groot, de tweede ronde nog mooier dan de eerste en de vierde nog mooier dan de derde. Dat komt door geweldige verzorging, super voeding en Beute producten en extreem gezonde duiven met iedere drie weken controle door Dokter Wolff.

Hier geen last van spuitende jongen, achterblijvers of mismaakte duiven. De ouders hebben alles wat ze willen, en kunnen dat aan hun jongen voeren.

En heel belangrijk: De kwekers zijn perfect van bouw, er zitten Vitesse/Midfond types, eendaagse fond types en allround duiven. Duiven die mits goed gebracht eerste prijzen kunnen winnen van 70 tot en met 750 km.

Onze kwekers hier zijn verder geweldig van afstamming, geen papieren flauwekul en geen rassen die op dit moment hot zijn, wij doen niet aan duiven aanschaffen voor de verkoop. Ik wil alleen duiven op het hok die kunnen winnen, en hier op de hokken.

Een flink aantal kwekers zijn zelf super vliegers geweest of directe kinderen.

Van deze kwekers zijn regelmatig jongen te koop, stuur gerust een mail of bel eens. Of maak een afspraak om ze eens te komen bekijken.

En heel belangrijk, bent u naar een jaar niet tevreden over de aangeschafte duiven of hun kinderen, dan zoeken we een oplossing met ruilen.

Voor u niet goed is voor mij niet goed, en voor mij niet goed is voor u niet goed.

Ik stel de koppels samen voor de afstand die u wilt gaan spelen.

Neem gerust eens contact op

Groetjes

0521-382644 ( tussen 10/13.00 uur) 

Terug