Berichtdetails

MOEDERDAG 2019
12-5-2019

Goedendag vrienden en vrieninnen,

Vandaag Moederdag, een belangrijke dag, iedereen heeft een moeder of toch een moeder gehad, dus ga haar vandaag bezoeken of denk aan haar als ze er niet meer is.

Gisteren een mooie vlucht gehad uit Quievrain, de duiven werden gelost om 10.00 en de eerste duif maakte een snelheid van 1202 mpm. De duif van Elbers vloog een stuk los, wel iets van 15 mpm en dat tegen 20.048 duiven. Hier begonnen we met plaats 16 tegen die 20.048 duiven en pakten 37 prijzen van 49 mee dus een prima uitslag. We zouden deze naar Pipa kunnen sturen denk ik.

Om 19.00 uur bij het klokafslaan moest ik nog èèn duif, maar die was bij thuiskomst ook aanwezig dus geen achterblijvers.

De 1e was een jaarling duivin uit Zoon Vechtmachine x Alexandra een Heremans duivin

Ik heb ze er een nachtje bij laten zitten, straks( het is nu 07.00 uur) pak ik ze wel weg, voor de motivatie is een nachtje samen vaak erg goed.

Gister tegen 18.00 uur kregen we bezoek van Sip en Monique de Jonge uit Nieuw Amsterdam, ze hadden wel duiven mee, 42 stuks geloof ik, maar die konden er in en Sip kreeg meldingen per telefoon als er weer een fondduifje aangekomen was, Zeer gezellige avond tot in de kleine uurtjes

Nu op naar volgende week.

De duiven kregen omdat het toch wel een pittig vluchtje was bij thuiskomst een Herstel Power Capsule opgestoken en natuurlijk Clean Balance door het water wat ze terug zuiver zet.

Ik had gisteravond reeds een twintig tal mailtjes over mooie prestaties door Beute Producten gebruikers, o.a Lotte Eijerkamp die de eerste speelde en Cees van Panhuis die super blij was met de eerste prijs. Ik zal van de week weer eens een paar plaatsen.

Geniet van uw dag. Hier zal het een slaperige dag worden, ik was nog klaar wakker om 04.30 en er weer uit om 07.00 uur, dus de slaap-klap komt vandaag vast.

Terug