Berichtdetails

DE 16E MEI
16-5-2019

Goedendag iedereen,

Hier bij huis vliegen de jongen geweldig. het gaat nu echt tijd worden ze in de mand te steken.

Ze zijn twee keer geènt tegen pmv en volgens dokter Wolff zag hij zelden zo een schone luchtwegen. 

Vanmorgen na de training stond de teller op 86 stuks, dat zouden er toch twee minder zijn. Maar het systeem kan het ook vak niet bijhouden hoor, zoveel duiven tegelijk, die over elkaar heen vallen om er in te komen.

Vanmorgen een mailtje uit Belgie van Patrick Lismont, zeer tevreden over de producten. Eerst de duivinnen geweldig, nu komen de doffers ook op gang en de jongen beginnen geweldig te trainen( zitten nu aan de LTW opstartkuur). Geweldige prestaties en uiterst tevreden.

Vanmorgen ook gesproken met dokter Schroeder over schimmels bij duiven, ik wist er niet veel van, en dokter Wolff hecht er geen waarde aan, maar nu beide laten uitleggen hoe en waarom. Als ik Schroeder hoor en op internet de verhalen lees, zou het toch zo maar een probleem kunnen zijn bij enkele liefhebbers. Na behandeling beter trainen en beter presteren. Dus ik ga het in de gaten houden. 

Het is nu 16.30 uur. De duivinnen los om 16.00 uur, en nog niets weer gezien, zullen wel op het land zitten( volgens sommigen) . haha

Morgen inmanden voor Chimay , we zullen zien hoe het gaat. Afdeling 10 gaat ook naar Chimay, je zou zeggen gelijk los.Maar ik denk het niet.

Als u producten bestellen wilt, maar niet goed met de webshop om kan gaan, geen probleem bel maar even voor de bestelling tussen 10/13.00 uur.

En bezoeken? ja natuurlijk, leuk, even bellen en dan op vrijdag ochtend.

Terug