Berichtdetails

GOEDEMORGEN
18-5-2019

Goedemorgen iedereen,

Update 14.00 uur, de duiven zijn gelost om 10.30 uur te Chimay met een afstand van 338 km. Bij 1275 mpm zullen ze hier moeten zijn om 14.54 uur. Iedereen succes

_________________________________________

Gisteren in de club 413 duiven voor Chimay waarvan 48 van mij. De duiven van alle clubleden zagen erg goed uit, kan niet anders zeggen. Gezond.

Net stond op de afdeling site nader bericht 09.00 uur, door mist op de losplaats konden ze nog niet los.We zien het vanzelf.

Volgende week beginnen de eendaagse fond vluchten, maar kijken hoe dat gaat, als het vandaag een normale vlucht gaat worden komen er wel duiven ik gok tegen de 300. Jammer dat zoveel mensen afhaken als ze eendaagse fond horen, dat zijn vluchten waar je met goede duiven het verschil kan maken. Duiven moeten het zelf doen en kunnen zich minder verschuilen achter wind en trek.

Vitesse is zo wind gevoelig en ook belangrijk waar je woont in de afdeling en wat je regio genoten spelen. Ben je èèn van de weinige vitesse mannen dan ben je tegen marathon spelers al gauw afdeling kampioen zelfs, of kom je in het spoor. Leg je prestaties over een ander gebied dan was het een tikkeltje zeg maar heel veel tikkeltjes anders.

Gisteren een bedankje van Maarten Huismans, hij had de beste week prestatie neergezet van de afdeling vorige week.Leuk dat hij het ook noemde in het spoor.

Dit jaar is Patrick Lismont uit Belgie ook over op Beute producten, weergaloze uitslagen zag ik al met 1,2,3, 1,2,3,4,5, etc. Een nationale topper In Belgie, hij zegt ik zie het om me heen, bijna alle bekende toppers hebben wel iets van Beute. Jammer is wel, maar ach, dat in reportages het niet vermeld is. Op Pipa zie ik ook iedere week reportages met Beute producten gebruikers, men ziet het nog steeds als een soort van geheim waarover je niets zegt.

In 2018 waren de twee  kampioenen internationale vluchten van de Gouden duif ook Beute producten gebruikers, ik wist het hahaha, maar kan zijn dat ze het van elkaar niet eens wisten( buurtgenoten). Als mensen iets hebben gevonden wat helpt zijn ze er even stil over. Ik zou misschien het zelfde doen...

Maar toch zijn er nog mensen die denken dat Beute producten altijd het verschil maken... NEE, heb je slechte duiven dan zal het wel iets beter worden, maar geen top want het blijven slechte duiven. Heb je een slecht klimaat, slechte verzorging of wat ook dan kun je er 5 kg Olympic Mg mix over gooien het zal niets worden.

De bekende cirkel moet rond zijn. U moet zorgen dat alles klopt, en dan naast goede duiven, gezondheid etc etc helpen Beute producten om het totaal rond te maken.

Gisteren zag ik dat bij het inladen van de manden in de container de manden van Jubbega en Bontebok vlak achter noordwolde zaten, eerst oosterwolde, noordwolde, jubbega en bontebok. Het is een test, ze vonden dat ze aan onze kant van de container hoorden, en dat is ook zo, zelfde rayon dus zelfde kant. Verschil met prestaties zie ik nog niet, maar dat kan ik ook niet goed inschatten, als hun leden nu tevreden zijn, is het goed.

Iedereen succes vandaag, geniet van het prachtige weer en uw gezin, famillie en vrienden. En geniet vandaag, morgen kan het zo anders zijn.

 

Terug