Berichtdetails

ZATERDAG DE 8E JUNI
8-6-2019

Goedemorgen iedereen,

De vlucht Sens naar zondag, Gennep zal waarschijnlijk ook zondag worden, omdat het winderig is. Soms te koud, te nat, te warm, te donker, te mistig, te veel grondstraling, zonnestraling, aardstraling, en nu te winderig. Voor het seizoen sprak ik met de heer Hiemstra, hij vertelde we gaan weer lossen op de ouderwetse wijze, gewoon los. De Joost van Dijk methode, misschien morgen dan maar. anders dinsdag maar toch, donderdag weer in de mand no problem hahaha.

Nee hoor, mij maakt het allemaal niet meer uit, ik geniet van de duivensport met volle teugen, en als dat vandaag is of morgen, maakt mij niet uit. De mensen die er over gaan doen hun best, we willen graag duiven overhouden, en ze hebben zelf ook duiven toch. Ik vertrouw op hun. Dus vandaag geen Sens, dan morgen maar Sens 556 km.

Liefhebbers klagen altijd, maar neem van mij aan dat bestuurders of mensen die gaan over lossen hun uiterste best doen. 

Ik lees zoveel negatieve shit, te erg voor woorden. Gisteren iemand heel veel jongen kwijt met opleren, was de schuld van een NPO bestuurder, omdat het vlieg programma eerder was, gewoon op de persoon gespeelt. Mensen denk aan uw hart ! Bestuurders doen hun best, en geloof niet alles van Facebook en andere media. Wacht eens even af soms op de echte uitleg 

Geniet van een dagje extra duivensport.

Ik ga de jongen even pakken, nu mooi even tijd voor

Later meer.

 

Terug