Berichtdetails

ZATERDAG 7 JULI
7-7-2019

Goedemiddag iedereen,

We zitten te wachten op de duiven van Lorris. Hier 13 mee, 11 duivinnen en dus 2 doffers. Ik hem minder vertrouwen dan anders, donderdag met uitladen bij de club in Noordwolde schoven de manden van de kar en lagen op de kant. En 13 mee dat is ook niet helemaal goede begreep ik.

Met de jonge duiven ging het goed, in de club denk 1,2,3 en dat tegen de jonge duiven specialisten. Op de blauwband staat 3e tegen 11.000 duiven ongeveer.

Maar ook hier weer iets geks, 55 mee, een paar thuis gelaten en er moesten toch 58 jongen zijn ?? Bleken er drie zich verstopt te hebben op het zoldertje, ach ja, kon ik ze vandaag in ieder geval ook niet verspelen.

De jongen dus op vrijdag in de mand, en gelijk een extra nacht in de auto, weten ze gelijk wat dat is, ja ik probeer overal het positieve maar van in te zien. Nu is het 16.40 uur en zijn er 50 van de 55 terug. van de 5 die nog missen zijn twee die al eerder een nachtje weg waren en 1 die een week in staphorst heeft gezeten. Dus drie van de 5 hebben een verhaal.

Ze zagen er heel goed uit bij thuiskomst, een compliment voor de verzorgers van onze afdeling Friesland. !! 

De eerste in de klok vandaag was Skinny ( magere) vorige keer kwam hij een paar dagen te laat en afgelopen dinsdag op Deventer was hij weer te laat voor het eten, nu had hij honger en dacht waarschijnlijk, als eerste thuis dan is er eten genoeg. 19-521

Vader is Hangover en moeder een dochter Vechtmachine.

Later meer, nu duiven van Lorris en voetballen

Terug