Berichtdetails

DONDERDAG DE 15E AUGUSTUS
15-8-2019

Goedendag allen( en de mensen die dit noooooit lezen)

Door het slechte weer wat er gaat komen het weekend gaan we vandaag inmanden voor de natour. Volgens mij nog niet eerder gedaan, donderdag inmanden en vrijdag los.

Zaterdagmiddag gaan we dan inmanden voor Arlon de jonge duiven vlucht die dan maandag los gaat.  Ik dat het een goede keuze is. Zondag kan het misschien wel beter weer zijn, maar dat is geen optie. 

Vandaag gaan dus de natour duiven in de mand, ik heb net gekeken en in principe gaan er 62 mee, althans op papier, dat zijn oude en jonge duiven.

Als ze morgen goed en vlot naar huis komen zou je zelfs ze zaterdag nog weer in de mand kunnen doen voor Arlon, niet dat ik het van plan ben, maar het zou kunnen. Dat kun je alleen tegenhouden door pas af te slaan op maandag avond, dan kunnen de jongen niet twee keer mee.Maar dat is niet zo, anders hadden ze het wel vermeld. ( in Belgie spelen ze soms twee keer in een weekend)

Voor Arlon heb ik 22 jongen op papier, de kanshebbers zeg maar.. Al is dat natuurlijk flauwekul want iedere jonge duif heeft kans mits goed in orde.

En dan nog een aantal gewonden die ik natuurlijk thuis laat.

Ik heb de jonge duiven dinsdag nog uitgerookt met koudijs droogontsmetter ( rookblokje), ze trainen geweldig trouwens.

Wat me vorige week zaterdag opviel dat de duiven op nest wederom bijna allemaal misten of er niet waren op zaterdag zelfs. Ik heb dus zondag alles weer weggepakt, eitjes, jongen alles. Ze mogen opnieiwe beginnen.

Wederom vele berichten de afgelopen week over super resultaten met Beute producten, Henk Marsman heeft wederom een super seizoen, twee weken geleden nog weer een 1e NPO. Gisteren kreeg ik een foto van Esther & Wilco van Duivendirect, ook zij gebruiken de LTW en Beute bak, ik had het er al eens met ze over, ze trainen en presteren geweldig en dit jaar voor het eerst met de ouden en ook top !

Hok Huismans is wederom de beste volgens het spoor der kampioenen op de midfond., Stef Bals liet in de nieuwe Koerier film zien wat hij o.a aan Beute producten gebruikt. En Embregt-Teunis is vitesse kampioen geworden in de afdeling en ook daar worden Beute producten ingezet.

En wat dacht u van Johan den Hartog en zoon, week naar week geweldige resultaten, dat kan alleen met Beute producten en top duiven.

En Bij Eijerkamp & zn en Lotte Eijerkamp, geweldige prestaties, sommigen daar proberen te volgen, maar dat lukt dan toch net weer niet. 

En op de grote fond ofwel marathon, och och, iedere vlucht staat TT vol met Beute producten gebruikers, soms een aantal producten soms maar èèn , maar bijna allemaal wel iets. Vooral de capsules en pills voor de "per stuk" behandeling . In Belgie is het al net zo, bij de nationale Asduiven eiondstand of tussenstand staan al veel Beute producten gebruikers, iemand schreef daar, als je ze elke week wil spelen op 400/700 km dan kan het bijna niet zonder Beute producten( op top niveau). 

Graan en water gaat zeker nog op vitesse en plaatselijk niveau, maar nationaal en dan midfond, dagfond en marathon, bijna niet te doen zonder Beute producten, die zorgen dat duiven wekelijks kunnen pieken, wel gezonde duiven en top duiven he. Van een trekpaard maak je nooit een renpaard.

Ik zie het hier ook op de hokken natuurlijk, er zitten duiven tussen die mochten blijven omdat er te weinig aanvulling was, maar die doen het echt niet . Ja wel prijzen pakken,, maar geen top prestaties, het zit er gewoon niet in.

Maar uw gehele ploeg gaat veel beter trainen, eten en presteren met de Beute producten naast goede en gezonde duiven

Terug