Berichtdetails

BAGGER
4-9-2019

Goedendag iedereen,

gisteren kreeg ik via messager een uur durend "gesprek" met een Jeen Geertsma uit Veenwouden. Laat ik eerst zeggen dat ik deze man niet ken, volgens mij nooit gesproken of gezien. Al kan ik mij daar natuurlijk in vergissen.

Het begon over de natour vlucht van afgelopen week, ik moest daar wat over schrijven dat het bagger was, ik had 24 prijzen van 43 gezette duiven en dat was extreem slecht volgens Jeen, en als ik schreef over de goede dingen dan moest ik ook schrijven over de slechte. Ok, in het ACG begin ik met 18e tegen 1462 duiven, in de club met de 5e tegen 281 duiven. En dat was erg slecht volgens hem.

Toen begon hij over de samenwerking met afdeling 10, dat was mijn schuld, hij nam het op voor de "jongens uit het westen" zoals hij schreef, zoals afgelopen week met zuid oostenwind..... hadden ze in Friesland geen schijn van kans omdat afdeling 10 mee deed, en met gezamelijke lossingen had Friesland daar in die hoek nooit enige kans en dat was eigenlijk mijn schuld, maar hij zei het echt voor die jongens daar. Dat nu met zuid oostenwind afgelopen zaterdag ik niet gunstig zat daar wilde hij niet over praten, het was bagger op de natour. Dat Jacob poortvliet de snelste had en dat Veenstra zo een mooie uitslag maakte, dat had weer niet met afdeling 10 te maken geloof ik.

Maar ja, hij was nog niet uitgesproken, Ik moest ook schrijven over mijn hok als ik zieke duiven had, coli uitbraken, en andere ziekten. En met alleen natuurlijke producten kon ik dat niet bestrijden. Dat ik iedere drie weken naar Wolff ga, daar wilde hij niet over praten, dat ik WEL schrijf als ik een geel tablet opsteek, een keer Fungi poeder gaf, daar sprak hij overheen, met alleen Beute producten kon dat niet. Dat ik nooit of bijna nooit coli heb bij de jongen dat kon niet, ik schreef het gewoon niet volgens Jeen. Ik moest dus schrijven dat er hier ook wel eens zieke duiven waren of dode duiven, ook al was het niet zo. mmm raar. Ok, ik had vorige week 10 duiven dood door het geel..., dat is niet zo, maar als hem dat blij maakt, schrijf ik het wel hoor.

Toen kwamen we op het weggeven van duiven, hulp aan jonge liefhebbers etc etc, dat was heel normaal, hij hielp iedereen in de club en de omgeving en hoefde geen schouder klopje. 

Even later ging het over de Beute producten op zich, Henk Marsman had hem gezegd dat die Beute Powerpills waardeloos waren, en dat moest ik dan wel schrijven. Ik zei, ik heb niet gehoord van Marsman dat de pillen waardeloos waren, dus hoe kan ik het dan schrijven?  Ik probeerde nog uit te leggen dat dit een site is van Beute Duivenproducten, het dagboekje is als extra. Toen ik zei, stel u wast uw was met Omo, en het is niet geheel naar uw wens, moet Omo dan schrijven op hun site: De heer Jeen uit Veenwouden was niet geheel tevreden... daar kwam natuurlijk weer geen antwoord op. 

Maar van Bagger op de natour, ging het naar samenwerking afdeling 10, naar zuidoostenwind, naar ziekten op het hok Beute, naar producten etc etc. Alles met alles was het allemaal mijn schuld. Nu zag ik dat ik 8 voor hem had op Chalons-Champagne, dus ik denk dat het daar weg komt, maar ach. Heb het maar stopgezet het gesprek, want alleen spuien van akelige dingen en al het andere weg laten, daar ben ik echt naar een uur klaar mee.

Dus de natour was BAGGER, 24 prijsjes van 43 gezette duiven is net boven de 50% Bedankt meneer Jeen Geertsma uit Veenwouden. Dus u weet het mensen, als u net boven de 50% zit is het bagger. En die wind, die had niks met de natour te maken...... maar wel weer met  Chalons-Champagne. 

Terug