Berichtdetails

MAANDAG DE 28E
28-10-2019

Goedendag iedereen,

afgelopen weekend een drukke beurs gehad te Kassel, steeds meer en meer liefhebbers weten de stand te vinden voor hun producten, kampioenen in Duitsland gebruiken het al jaren, maar ze zijn nog minder open dan de spelers in Nederland.

We stond naast de Koerier films, die hadden het erg druk met hun Huismans en Bals films, niet aan te slepen en gewoon uitverkoch zondag.

Nog twee doffers meegenomen vanuit Duitsland, een duif van mezelf die zo goed kweekte met diverse kinderen met eerste prijzen dat ik hem terug kocht. En een doffer die ik enkele weken geleden in de handen kreeg van een jonge Duitse melker. Deze doffer had in de Ukrain gevlogen op een èènhoks race, en was daar een ware klasbak gebleken.

Ik kreeg vorige week een mailtje van het organisatie van de afdeling feestdag, of ik de jeugd wilde toe spreken van afdeling 11, wat ik al enkele keren eerder deed. Ik heb dit keer nee gezegd, Friese liefhebbers willen Friese sprekers zei ik, het is voor de jeugd spelers, en die hebben meer aan een Pieter Veenstra, Klaas de Jong of Arie Dijkstra, echt mannen uit de provincie zelf. 

 

Terug