Berichtdetails

MAANDAG DE 2E DECEMBER
2-12-2019

Goedendag iedereen,

Begin December, de mannen en vrouwen maken zich gereed voor de kweek van 2020. Hier wachten we nog even, zal over een week of vier worden. Ze staan er trouwens goed op hoor.

De jongen staan nog op èèn pen, en dat is geweldig het feit dat ze met de laatste vlucht nog maar 1 of 2 pennen gestoten harden.

Afgelopen vrijdag om 13.00 uur waren we in Nieuwegein in de beursfabriek, de nationale dagen begonnen om 15.00 uur. Voor het eerst op vrijdag, persoonlijk vond ik het niet druk. Weinig standhouders en weinig bezoekers.De zaterdag was drukker, maar geen voorjaarsbeurs natuurlijk. De zaterdag avond was goed voor elkaar, misschien teveel kampioen schappen, en er waren veel kampioenen niet aanwezig om hun prijs in ontvangst te nemen.

We hadden zelf de nationale asduif jong midfond, een prachtige titel maar op de ere prijs die we kregen stond geen ring nummer, en door tijd druk geen aandacht voor de prestaties zelf, naar voren, hand schudden, foto klaar. Bij de marathon was er een andere spreker, die deed er enorm lang over, maar wel de tijd nemen voor iedereen persoonlijk, en zo zou het bij iedereen moeten. Maar daarvoor te veel kampioenschappen.

Petra nam haar prijs in ontvangst bij de Lady Leage, erg jammer vond ik dat er maar drie vrouwen waren en twee meisjes, mooie prijzen, een eer om er te staan en dan niet komen, erg jammer ook voor Esther, een heel jaar strijden en dan maar vier verschillende winnaars op het podium

Gisteren flink bijkomen, geen stem meer.

Later meer

Terug