Berichtdetails

VRIJDAG DE 10E JANUARI
10-1-2020

Goedendag iedereen,

koud en nat buiten, brrrr, je kunt beter binnen blijven. Vanmorgen even bij een koppel kwekers gekeken of de eitjes goed waren(bevrucht) , van Mister Blanco (de witte opvanger) x Ginger een rood duivinnetje, dit koppeltje is van Petra, de witte werd hier een straat verderop opgevangen, de eigenaar zei dat hij maar dood moest... Dat gaat niet gebeuren natuurlijk, Petra deed hem gelijk in het kweek hok.... nu zit deze witte topper( of tobber) dus op eitjes en beide bevrucht.

Zoals ik gister reeds zei, alles zit hier nu op eieren, het lijkt dus heel erg goed. Iedere dag wat verse Beute Bak, wat Beute korrelmix en om de paar dagen wat Olympic MG Mix over het voer met Colicontrol. Door het water om de dag eens wat LTW, soms met CVS.

Een vast schema zit er nu niet op hier hoor. Het echte schema begint de maandag na de voorjaarsbeurs.

Iemand vroeg: wanneer ent je de jongen?  De eerste keer gelijk bij het spenen en dan een week of zes later nogmaals. De eerste keer zal het dit keer een combi enting worden, welke combinatie weet ik nog niet precies, dat gaat u later horen.

Morgenmiddag is er een prijs uitreiking van de Stellingwerf cup, dat is een kampioenschap van diverse buurt clubs hier: Wolvega, Jubbega, Bontebok, Noordwolde en Oosterwolde. Altijd gezellig. Volgens mij hebben we een zak voer gewonnen en 2e kampioen dacht ik. Alle prijs winnaars vast van harte gefeliciteerd !

Later meer, eerst een kaartje leggen met de visite (Face Ten) geniet van uw dag

Terug