Berichtdetails

VRIJDAG DE 13E
13-3-2020

Goedendag iedereen

Coronavirus ! , tja, we proberen er zoveel mogelijk aan te doen, iedereen doet zijn best. Voor duivenmelkers die thuis blijven of soms zelfs MOETEN blijven is er wel meer tijd om bij de duiven te zijn, je zou haast denken aan de woorden van J.C   "ieder nadeel heeft zijn voordeel" , Dus meer tijd om tussen uw duiven te zitten, makkelijker uit de te kunnen laten, beter opletten op de roofvogels, meer tijd kunnen steken in de jongen en beter voorbereiden op het komende vliegseizoen.

Stel dat de vluchten een paar weken later gaan beginnen, dat zou kunnen, ik zou het niet wenselijk vinden trouwens en niet nodig, dan heeft u nog meer tijd om de duiven in top conditie te krijgen voor de vluchten. Dus hoe ernstig het ook is, dit coronavirus, ik zie het hier op mijn hokken en richting de duiven als een voordeel dat ik meer tijd kan steken in hun.

Veel liefhebbers zijn vorige week maandag begonnen met het BEUTE OPSTARTSYSTEEM van 14 dagen LTW en 7 dagen CLEANBALANCE. Er kwam een vraag: kan ik ook later beginnen? JA NATUURLIJK, er is nog tijd genoeg hoor, u kunt de drie weken "BEUTE" kuur ook gewoon nu beginnen of volgende week, of als u Marathon speler bent kunt u gewoon begin April beginnen. U kunt met de Beute producten in de drinkbak gewoon spelen hoor.

Er kwam een vraag: Of de LTW en CLEAN BALANCE ook in de andere volgorde kunnen? Jazeker kan dat, dus eerst een week Clean Balance en dan twee weken LTW, geen enkel probleem

En u raad het al; er kwam een vraag: Kunnen de twee producten ook samen in de drinkpot? Bij navraag aan Werner Jansen, ja ook dit is geen enkel probleem. Vooral tijdens deze opstart kuur kan het geen enkel kwaad. 

Dus bestel nu de Beute producten en ga beginnen aan een mooi duivenseizoen !

Bij de jongen? Hier bijna iedere dag Colicontrol over het voer en om de dag met Olympic MG Mix en ze krijgen de drinkpannen van de ouden ! , dus hebben de ouden LTW door het water, dan gaan die drinkpotten de andere dag naar de jongen, zo ook met de Clean Balance

 

Terug