Berichtdetails

DINSDAG DE 24E MAART
24-3-2020

Goededag iedereen,

We hebben het gisteren op tv kunnen zien, in principe tot 1 Juni alles dicht, dus ook geen duivensport. De datum 1 juni kan natuurlijk ook naar voren gehaald worden als alles sneller lijkt te gaan. Afwachten dus.

Vanaf morgen 25 Maart tot en met 1 Juni krijgt u als u hier op deze eigen BEUTE SITE producten besteld boven de    € 50,00 er een flesje Yellow Drops gratis bij ter waarde van € 10,00 

Voor ons als duivenmelkers akelig om niet met duiven te kunnen spelen, maar nu hebben we wel meer tijd om de ouden maar vooral jongen beter voor te bereiden op straks na deze datum. Het is nog 9 weken ongeveer en dat gaat sneller dan u denkt( niet als u aan ons de mensen en hun gezondheid denkt, maar gezien in tijd naar het duivenseizoen wel). 

Dus neem de extra tijd om dit jaar uw jongen super te verzorgen en gereed te maken voor de vluchten, maar ook voor hun toekomst, uw toekomst. De duivensport komt terug, er zijn nu reeds plannen om door te gaan tot in oktober, dat kan ook prima(zie de taartvluchten van de laatste jaren).

Hier gaan de jongen zo in de mand, ik laat ze dan enige tijd staan en laat ze gewoon los bij de hokken, het gaat om "leren, leren, leren"

Voer staat dan klaar in de bakken, Olympic MG Mix er over heen met Colicontrol, ze kunnen dus zo vanuit de manden de hokken weer in en aan tafel.

Ik sprak gister met een bekende kampioen van Nederland over de duiven natuurlijk, maar ook over verduisteren, rustig houden, de extra tijd die men er in kan steken en bijproducten. Opvallend was dat hij zei: Ik ben nu al bezig met na 1 juni !, maar ook reeds met volgend jaar, ik denk zelfs al aan koppels samen stellen voor 2021. En over bijproducten zei hij: schema is schema, verzorging is verzorging ! , die van mij krijgen jouw producten gewoon het zelfde als dat ik wel zou kunnen spelen. Wanneer het straks los gaat zijn mijn duiven er helemaal gereed voor, hier geen aanpassing qua producten, ik geef CVS(Beute Vitaminen) op dit ogenblik juist iets meer, er is nog weinig zon, en ik wil vitamine D hebben, dus dan haal ik de zon op het hok. En wat dacht je van het verduisteren vertelde hij, nog minder zon op de hokken, nee hier in geen geval minder producten. 

Vanaf morgen 25 Maart tot en met 1 Juni krijgt u als u hier op deze eigen BEUTE SITE producten besteld boven de    € 50,00 er een flesje Yellow Drops gratis bij ter waarde van € 10,00 

------

We wensen alle mensen sterkte in deze moeilijke tijd, wees er voor elkaar, bel eens met een oudere , stuur eens een kaartje, het doet alle mensen veel als er aan ze gedacht word. Vooral alle mensen in Brabant die op dit ogenblik de grootste klappen krijgen, iedereen kent wel iemand met het Corona virus of  die binnen moeten blijven of zelfs mensen die overleden zijn, we wensen iedereen sterkte in deze moeilijke tijd. Pas goed op elkaar.

En toch kom ik weer even terug op de duivensport, de ouderen onder de melkers, of gewoon iedereen die bang is, zorg dat u als club dan zorgt dat die mensen hun duiven kunnen verzorgen, bel met ze als u voer gaat halen of laten brengen, doe het gezamelijk en breng het bij de ouderen thuis ! zorg voor elkaar

 

Terug