Berichtdetails

8 MEI 2020
8-5-2020

Goedendag iedereen

Vandaag 8 Mei. Altijd een rare dag hier, In 1999 overleed mijn vader op die dag. Het is al lang geleden maar toch blijft het een dag met emotie. Hij was in April van dat jaar 70 geworden.

Vandaag 8 Mei 2020 hadden we veel bezoekers, John Bloemers uit Limburg kwam twee jongen halen op bonnen. Hij had een bon voor een laat jong en èèn voor de maand Mei. Maar als je vanuit Venlo komt, doe je dat maar èèn keer toch, dus gingen er twee jongen mee terug. En hij nam er nog twee extra mee ook, dus met vier stuks afzakken naar het zuiden.

We zaten meer dan 2 meter uit elkaar zelfs, dat kan hier in Wilhelminaoord, geen handen schudden.                         Mand met 10 jongen gereed gezet voor John, maar ja, ze waren allemaal zo geweldig mooi dat de keuze niet makkelijk was. De andere bezoekers kwamen voor de koffie en producten.... want we gaan er van uit dat we over veertien dagen mogen beginnen met spelen.

Jaap Schut kwam met zijn duivenmaatje even wat duiven laten zien. Twee van zijn rechtstreekse koopman duiven zaten tussen 8 andere. Ik pakte 1 en zei, koopman, inteelt kleine Dirk. En de andere pakte ik en zei, dit is de andere koopman maar is een gekruisde : Goddamme, klopt precies hahaha

Afgelopen week een duifje gehaald uit Veenwouden, vanaf drachten over de nieuwe weg is het een makkie. Na een druk op de bel kwam er een oudere dame met een grote glimlach, hij is achter, loop maar door. Door het hekje bij een duivenparadijs aangekomen, stond de iets oudere liefhebber op me te wachten, na bijna een half uur gezellige duivenpraat zei ik, ik moet echt gaan, heb Petra nog in de auto haha. Klein flesje LTW achter gelaten voor de moeite. Duifje had een beetje te veel kilometers gemaakt, spieren helemaal dik en hard. Duivensport is toch super leuk zo. Maandag ga ik weer ff die kant op naar de fotograaf. Henk(de fotograaf) zegt: Je mag hier niet binnen he, door het corona, je zet ze op de stoep en gaat met Petra maar een avondje Friesland door, en komt ze later maar halen. Tja, hahaha zo kan het ook haha maar goede oplossing toch.

Terug