Berichtdetails

VRIJDAG DE 24E JULI 2020
24-7-2020

Goedendag iedereen,

U heeft het al gemerkt, weinig nieuwe dingen hier op de site, niet in dagboek en niet in laatste nieuws, maar DAT HEEFT HIER EEN GOEDE REDEN !!! GEEN TIJD 

De verkopen stijgen met het jaar, het gaat zo ontzettend hard met LTW, OLYMPIC MG MIX en al die andere BEUTE produkten dat er te weinig uren in een dag zitten. 

Natuurlijk gaan veel verkopen via winkeliers, dus via de groothandel, daar hoef ik niet veel meer aan te doen. Maar de vragen en adviezen over de producten worden natuurlijk steeds meer.

En via mijn eigen webshop hier bij PRODUKTEN gaat er zo ontzettend veel door dat we soms zelf even NEE moeten verkopen( dat wil zeggen even uitverkocht) 

Maar dat is GEWELDIG, de liefhebbers zijn tevreden tot zeer tevreden tot zeer, zeer, zeer tevreden, elke week na de vlucht krijg ik tientallen mailtjes met 1e prijzen, series en nationale overwinningen. En nu steeds meer liefhebbers van naam en faam er eerlijk over zijn, komen er nog veel meer volgers en gebruikers.

Nu met de jonge duiven, dan zie je een Maarten Huijsmans met uitslagen van een andere planeet, natuurlijk goede duiven, selectie, hok gezondheid maar hij zegt ook gewoon eerlijk sinds die jaren dat hij BEUTE producten inzet gaat het drie keer zo hard.

Toen Lotte Eijerkamp in 2018 zo ongelofelijk hard speelde met de jongen en de beste duif van Nederland hadden, zag je iedereen kijken, wat is dit? een nieuwe verzorger (Oliver Sabol) en ze zijn los, niet te houden, maar Oliver zegt eerlijk, ik gebruikte BEUTE produkten thuis ook, en wilde nu bij Eijerkamp dat ook. Dus met de super afstamming van de Eijerkamp kweekhokken, de inzet van het team en dan Oliver onder de naam Lotte Eijerkamp en Beute produkten was het een openbaring.

Tijdens de vluchten nam Evert Jan al contact op, dit hebben we nog nooit gezien, zoveel strakker, nog beter trainen en vooral super prestaties( en dit gesprek was al voor de npo vluchten)

Toen Oliver ofwel Lotte alles ging winnen vroeg Evert Jan me te komen, Gert Jan, dit is ongelofelijk, we zien verschil tussen de MET BEUTE en ZONDER BEUTE, in 2019 beginnen we met de kweek al met LTW, OLYMPIC MG MIX en tijdens de vluchten kwamen CLEAN BALANCE, LECITHINE OLIE en de HERSTELPOWER CAPSULES en POWERPILLS BIJ en u heeft het gezien, in 2019 gingen HANS EN EVERT JAN EIJERKAMP FENOMENAAL en ook nu in 2020 gaan er maandelijks dozen vol LTW, MG MIX, CLEAN BALANCE HP CAPS en POWERPILLS heen.

Nu lezen we regelmatig over hun super prestaties, en die zijn ook GEWELDIG, maar het is een commercieel bedrijf (wat ik ook ben natuurlijk) , in de reportages praten ze het meest over de duiven, de afstamming en het team, je leest niet of bijna niet over de BEUTE produkten. Maar ik kan dat begrijpen, hun verdienen ligt bij de duiven, de jongen uit de koppels, dus mijn naam is bijzaak( in een reportage) 

Maar ik kan u alle persoonlijke berichtjes van Evert Jan en vader Hans laten lezen, hoe vol lof ze zijn over ieder BEUTE product. Ik krijg regelmatig filmpjes waarin ze het bespreken gezellig bij het hok met "Ollie" Oliver. En iedereen in Nedeland weet ook wel dat ze het gebruiken, maar toch, heel soms had ik mijn naam er graag eens bij.

Nu zijn Johan den Hartog, Stef Bals, Hok Huismans, Philip Badjou, Herman Callon, Gebroeders Dekker, etc wat openlijker in hun namen noemen, aik denk dat ik van al die mannen wekelijks berichten krijg. Het hoeft niet, maar het doet me wel goed. Al heb je daar ook een klein probleem, welke reporter komt er? iemand die niet "gek op Beute" is, schrijft zo weinig mogelijk in dat verhaal, sommigen kunnen het niet uit hun pen krijgen

En soms hoor je het ene en weet je het andere, Van bijna alle verkochte producten hoor ik wel eens wat terug, als ik met de groothandels bel krijg ik wel namen die ALLES VAN BEUTE bestellen, ,maar op hun site of in de reportage zeggen: Ik gebruik niets, of zo weinig mogelijk. En de webshops op duiven gebied daarvan krijg ik ook regelmatig lijsten met namen, en daar zijn nog veel meer grootheden die bestellen maar nooit iets zeggen.

Ik moet wel zeggen het word langzaam beter. We lazen op een site wel eens dat Embregt-Theunis niks van die rommel gaf, ik wist dat hij toch regelmatig spullen bestelde of liet ophalen. Dus maar eens contact gezocht(jaren geleden reeds) en Peter zegt, Ja ik gebruik diverse zaken van jou, en natuurlijk zijn er ook zaken die ik niet meer of juist vaker ben gaan gebruiken, maar het gaat hoofdzakelijk om goede duiven. En nu hebben ze sinds enkele jaren een geweldig zakje voer gemaakt, wat veel top volgers heeft en weten ze hoe het is iets te weten maar het niet te lezen. En dat is ook zo, het hok, kwaliteit, gezondheid en de liefhebber kan iets maken of breken. Bij E.T. zoals ze genoemd worden zitten top duiven, maar in die streek ook bij Huijmans, van Dongen, de Hoogh , Bals etc  , zeer goede duiven en dat extraatje komt van hier.

Als een Henk de Weerd en Nanne Wolff ( twee super dierenartsen met toch eigen inzichten) me beide zeggen, jouw producten zijn heel goed en ik zie ze bij bijna alle toppers, dan is dat toch een DIKKE PLUIM.

Iedere week lees ik even snel het spoor der kampioenen, dan kijk ik bij de grootmeesters of eerste prijs winnaars, en soms kijk ik even naar de laatste maand bestellingen... dan denk je, ach ik weet het en de liefhebber weet het. Soms komt het ter sprake, meestal: niet bij nagedacht of , wel besproken maar de man heeft het er niet ingezet. Maakt ook niet uit, ik weet het.

In Belgie is het nog veel anders, daar word niet gesproken over Hollanders, Hollandsche duiven en helemaal niet over producten uit Holland. Belgen praten over belgen, belgische duiven en over hun eigen kruidentuin. Maar ook hier zie ik van alle bekenden, nationale topspelers en andere tophokken de bestellingen. In belgie heb je natuurlijk mensen die alleen vitesse spelen of soms zelfs alles laten draaien om barcelona. Wel rond de 300 persoonlijke schema,s heb ik gemaakt gericht op hun spel voor de allerbesten van Belgie, zijn vol lof maar zeggen niets, niet in het lokaal, niets tegen vrienden zelfs en zeker niets in de pers. Maar ik weet het, bespreek het met ze, en het woord "gevoelig" hoor je vaak. 

Nog even terug naar Johan den Hartog en Thomas , Misschien wel de beste spelers van nederland over de laatste 10 jaar. Johan en Thomas zijn zeer open over het gebruik van Beute producten. Ook bij hun is het belangrijkste de goede duif, gezondheid etc, maar als iemand vraagt wat gebruik je? zegt hij gewoon alles.

Maar wees eerlijk, hier in Wilhelminaoord krijgen ze natuurlijk ook het schema, en er zijn duiven die TT pakken, maar er zijn ook duiven die nu na 7 of 8 vluchten nog maar op 2 prijsjes staan, die kun je goud geven en kerosine door het water, dan doen ze het nog niet.

Beute producten maken van slechte geen goede duiven, wel een hok wat beter traint, beter eet, beter in forme kan komen en vooral op langere afstanden meer inhoud geeft, schone luchtwegen/kelen en bollende spieren, en gewone redelijke duiven kunnen soms net makkelijker een goede worden. En ze kunnen met goede begeleiding alle weken mee. Doe er uw voordeel mee.

ps de YELLOW DROPS zijn een mega succes, maar die gele vingers he, ik hoop dat we daar nog eens iets voor vinden. De Yellow drops gaan bijna naar alle topspelers in Belgie, daar worden ze niet verkocht, deze schijnen te vallen onder andere regels dan de "gewone gele drupjes" 

Terug