Berichtdetails

MAANDAG DE 21E SEPTEMBER
21-9-2020

WAT EEN JAAR !

ENORME DRUKTE!

WEDEROM MEER POSTIEVE REACTIES OVER DE PRODUCTEN, EEN KORTER SEIZOEN, EN TOCH MEER EERSTE PRIJZEN IN GROOT VERBAND DOOR BEUTE PRODUCTEN GEBRUIKERS.

DE GELE DRUPPELS(de echte) ZIJN NIET AAN TE SLEPEN(nu ook gebruikt bij pokken uitbraken, het blijkt de pok rustiger te houden af te remmen zeg maar, dus minder last)

HIER OP ONZE HOKKEN WAS HET EEN ONGELOFELIJK GOED JAAR. HET BEGON GELIJK OP DE VITESSE, GING DOOR OP DE MIDFOND, EN GING HOGER EN HOGER OP DE EENDAAGSE FOND.

DE JONGE DUIVEN HEBBEN WEDEROM GEEN ENKELE ZIEKTE GEHAD,  COLIE EN AL DIE VIRUSSEN GINGEN ONZE HOKKEN WEER VOORBIJ.  Vaak de vraag ; Hoe kan dat? geen idee, al jaren en jaren niks hier, het moet een samenspel zijn tussen SELECTIE, WEERSTAND, HOKKLIMAAT en BEUTE PRODUCTEN.

NU HET TWEEDE JAAR OP RIJ MAAR HEEL WEINIG VERLIEZEN BIJ DE JONGE DUIVEN, OP DIT OGENBLIK ZIJN ER NOG 70.

BIJ DE JONGE DUIVEN GINGEN DE PRESTATIES MET TOP 10 AFDELING NOTERINGEN GEWOON DOOR, REGEN OF HITTE GEEN DUIF WEG.

KLEIN VERVOER DIT JAAR IN ONZE CLUB, WIJ SPEELDEN NOG BETER DAN HET VORIG SEIZOEN, EN DAT WAS AL ONGELOFELIJK ! NATUURLIJK WAREN WE BANG GEMAAKT DOOR DE LOKALEN OM ONS HEEN DIE ANDERE JAREN IN DE AANHANGWAGEN ZATEN. NU ZOU HET GEBEUREN, NOORDWOLDE ZOU NIETS MEER SPELEN, MAAR BIJ ONS IN WILHELMINAOORD GING HET NOG EEN TANDJE OF DRIE BETER. DUS OF; HET IS NIET VAN BELANG DAT KLEIN VERVOER, of ONZE DUIVEN WAREN IN DE GROTE AUTO NOG BETER GEWEEST.

DE NATOUR BEGON, TWEE KEER TIEN DUIVEN GEZET EN TWEE KEER TIEN PRIJS.

DE DUIVEN DEDEN HET OP DE VITESSE, DE ZELFDEN OOK OP DE MIDFOND EN EENDAAGSE FOND MAAR OOK WEER OP DE NATOUR.

OP EEN PAAR GEKKE VLUCHTEN, MET TRAAG VERLOOP, DE DUITSLAND VLUCHT OP VRIJDAG EN CHATEUADUN KWAMEN DE DUIVEN HIER ALSOF ZE IN STEENWIJK WAREN GELOST.

OP DIE LAATSTE EENDAAGSE FONDVLUCHT, PAKTEN WE DE EERSTE NPO, MAAR DAAR BLEEF HET NIET BIJ, 38 STUKS MEE EN BIJNA ALLES THUIS DE EERSTE DAG, EN IK ZAG IN SOMMIGE LOKALEN DAT ZE MOESTEN DOORKLOKKEN DE ANDERE DAG. MAAR OOK OP DIE DUITSLAND VLUCHT OP VRIJDAG, NATUURLIJK KWAMEN ZE TRAAG, HIER OOK. MAAR HIER KWAMEN ZE LACHEND NAAR HUIS, DE BEZOEKERS KONDEN HUN OGEN NIET GELOVEN, Nog 1 , nog 1, nog 1 EN OP DE MELDSITE IN SOMMIGE HOKKEN GEEN VEER.

ER WAREN UITZONDERINGEN, ENKELEN KREGEN ZE GEWELDIG, EN SOMMIGE GEWOON GOED wat opviel..... DAT ZE DE BEUTE SELECTIE DOEN OP UITERLIJKE KENMERKEN EN BEUTE PRODUCTEN GEBRUIKEN

NU GAAN DE BESTE DUIVEN VAN 2020 WEDEROM HET VLIEGHOK VERLATEN, IN 2018 en 2019 OOK REEDS, EN MET DE NIEUWE GENERATIE GING HET WEER BETER, DAN ZAL DE METHODE WEL GOED ZIJN LIJKT ME.

Later meer

Terug