Berichtdetails

JARIG
1-10-2020

Goedendag iedereen,

Jarig, 55 al weer. Had nooit gedacht dat ik dat nog eens zou schrijven.... 55 jaar oud.

Gisteren een koppel jonge duiven op facebook gezet, word verkocht voor het goede doel, stond gister reeds op 900 Sneaky en Sneaky,s Girl. Sneaky is geboren uit twee jonge duiven die verkocht zijn naar het verre oosten, toen ze weg gingen lag er een jong bij, net uit het ei, kon ik gelukkig onderleggen, en nu is de 20-685 een prachtige blauwe doffer geworden. Er een passende duivin bij gezocht en de koper krijgt twee jaar omruil garantie. 

Vorige week had ik een mooie jonge duif verkocht voor de  "Fleur Bloemen stichting", de koper had het geld de zelfde dag al over gemaakt, mooi toch. Vorig jaar een paar keer gedaan voor Kika en andere instellingen, we hebben de kans iets goeds te doen dmv de duiven. Het wil niet zeggen dat ik iedereen maar een bon of duif geef, nee zeker niet, ik doe het liever zelf.

De duiven zitten mega in de rui, de kwekers waren al een stuk verder maar de vliegers, och och die zijn erg kaal hoor. We hadden nog wat diverse soorten voer staan en pinda,s, door elkaar en 1 keer per dag voeren. Door het water de meeste dagen LTW met wat CVS (vitaminen) . Twee a drie dagen per week gaat er olympic MG Mix over het voer met Colicontrol, de rui gaat hard, het voer en de extra,s moeten goed zijn. Het seizoen 2021 is reeds begonnen.

Kijk even op duiven.net bij de verkoop van Kees Hoeben, fijne duiven

Terug