Berichtdetails

1E KERSTDAG
25-12-2020

Goedendag iederee,

eerste kerstdag, 25 december 2020. 

Een jaar wat we snel willen vergeten wat betreft Covid 19.                                                                                      Vrienden, Famile en kennissen kregen er mee te maken. Vriend Dirk Verleun kreeg Corona er niet onder, Corona na een strijd hem wel, er ging een groot en goed mens van de aarde naar de hemel. En hem kennende waar hij ook is, hij staat naast mensen die het nodig hebben. En stel dat waar hij ook is, en er zou daar wat onrecht zij: Dan staat Dirk vooraan in de strijd. Hij liet een geweldig gezin achter, voor hun was hij de beste man, vader en grootvader ter wereld. Bij het dagdromen zag ik Dirk al met engelen vleugels, even naar kantoor gaan ; Hebben jullie ze ook met tien slagpennen? Straks als Corona onder controle is zal ik gauw eens naar zijn gezin, ik wil die mensen vasthouden, rond de tafel zitten en verhalen ophalen. Dirk, Engel met 10 slagpennen, we gaan je zien.

Eergister kregen we het mega erge bericht ;  Vrienden van ons dat ook hun vierde(4) kleinkind het niet had gered.      Ze hebben twee kinderen, en bij de zoon 1 baby het niet gered, en bij de dochter 3 baby,s niet ouder mochten worden dan een paar dagen tot enkele weken. En als er mensen zijn die je kinderen gunde is het bij deze broer en zus met hun partners. En wat zouden onze vrienden een Opa en Oma zijn geweest, ach ach , maar het is niet zo gegaan.

Nu zijn er natuurlijk enkele geweldige mensen daar, waar de kindjes nu ook zijn, die vinden elkaar vast, en helpen die kleintjes wel. Petra verloor haar moeder Laura(41) toen ze nog maar 13 was, en die is zeker daar. Mijn vader Arnold  ging in Mei 1999 naar die plek, ergens hier ver vandaan(maar toch ook zo dichtbij) in December 2017 overleed mij moeder Betty. En als we het hebben over lieve mensen dan hebben we er hier al drie, die elkaar reeds gevonden hebben om Petra en mij richting te geven. Op 20 november 2015 overleed misschien wel mijn beste vriend Rein Gaal, man man wat een kerel. Hij voegde zich gelijk bij het groepje Laura, Betty en Arnold. De hemel heeft diverse groepjes engelen, en ze kunnen op verschillende plaatsen tegelijk zijn he.                                                      En afgelopen 25 oktober kwam er wederom een sterke engel bij het groepje  "Angel-power" , Vriend Dirk Verleun verliet de aarde, liet vele mensen achter met verdriet maar eenmaal in het hiernamaals, vleugels gevonden met 10 slagpennen, kwam hij het groepje binnen gevlogen.  Nu hebben we daar dus "Angel-Power with pigeon wings" en de kracht van deze mensen samen, de liefde die deze mensen voor iedereen hadden, hebben ze nu nog ! Ik weet zeker dat ze de vier kleintjes, de vier kleinkinderen van S & G opgevangen hebben, onder hun vleugels nemen en met al hun liefde beschermen en verwarmen. Wie had dat verwacht, mooie Laura, regelaar Arnold, moederkloek Betty, de Fantast Rein en de grote beschermer Dirk samen. Gisteravond toen in mijn ogen sloot, zag ik het voor me, deze vijf kanjers die vol liefde de 4 kleintjes opnamen. 

We hadden ze allemaal veel liever hier op aarde, in ons midden, in onze armen, en natuurlijk onbeschrijfelijk verdriet hier bij de nabestaanden. Maar in mijn droom zag ik de club "Angel-Power" nu met 9 zielen tesamen, ze hadden allen een glimlach en de kleintjes warm onder die grote vleugels.

Kerst 2020 , Denk aan de mooie dingen, denk aan de liefde en denk aan de kracht van Engelen, Laura en Arnold brachten Petra en Gert Jan ook samen xxx En met alle goede engelen daarboven en engelen hier beneden xx gaan we naar 2021.

Ik hoop voor iedereen een goed, mooi, liefdevol, eerlijk en rustig jaar. 

Terug