Berichtdetails

VRIJDAG 8 JANUARI
8-1-2021

Goedendag iedereen,

Tweede en derde kerstdag alles samen gezet. 30 koppels vliegduiven en 24 kweekkoppels.

Alles zit nu op eitjes en morgen de 9e januari ga ik kijken of ze bevrucht zijn en een aantal koppels over leggen.

12 eitjes zijn vandaag naar Drè Gommers te Achtmaal gegaan. Ze waren voor iemand anders maar dat liep mis, daar waren nog steeds geen eieren gevallen en ik kon ze niet langer bewaren.

De rust komt hier nu wat terug, de meeste liefhebbers hebben ze wel op tal, al zijn er toch wat marathon mannen en vrouwen die nog aankomen met hun duiven.

Nu kunnen we weer meer tijd aan de eigen duiven besteden, aan de zaak, aan deze site met dagboek en aan de familie en vrienden. Duivenmelkers zijn druk tot half september normaliter, maar hier 365 dagen per jaar.

Als we nu geen corona hadden gehad in de wereld waren we op vakantie gegaan, ach laten we het daar maar niet over hebben. We zijn namelijk aan vakantie toe. Vorig jaar New York en de herfst er voor Rhodos en nu? Binnen op de bank of in het hok, maar ik ben er tevreden mee, we zijn gezond.

As zondag de 10e  begint de verkoop van een aantal jonge en oude duiven op www.epw-eu.com totaal 28 stuks zeer fijne duiven. waaronder drie kinderen van de Vechtmachine

en de 17e begint een mooie verkoop van 25 prachtduiven op www.gps-auctions.com , volwassen jonge duiven die afgelopen maandag op de foto zijn gezet door Henk Storm.

Neem eens een kijkje op deze twee sites, log in en bied mee.

De afgelopen twee seizoenen 2019 en 2020  waren ongelofelijk hier in Wilhelminaoord, het leek of we broedschalen konden inmanden en die dan ook nog prijs wonnen. Ofwel alles lukte. Of 2021 aan die twee jaren kan tippen denk ik niet. Een jonge ploeg van jaarlingen en de motivatie is er nog niet nu( kan nog komen he) 

Tot morgen. en heeft u vragen over BEUTE PRODUCTEN of BEUTE DUIVEN of de BEUTE SELECTIE METHODE stuur gerust een mailtje naar Beute_zn@hotmail.com

Terug