Berichtdetails

MAANDAG DE 12E APRIL
12-4-2021

Goededag iedereen,

We hadden dus geen vlucht afgelopen zaterdag. jammer maar te begrijpen. Hier in het noorden was het tot de middag goed weer, maar ten zuiden van ons slecht, dus begrijpelijke keuze.

Op compuclub zag ik nu de uitslag staan van de africhting/klokvlucht van een week eerder. Er waren 1293 duivin in concours samen gebracht door 52 deelnemers. En dan praten we over rayon Frisia Oost. De uitslag was mooi, maar welke waarde je er aan moet hechten? Daarover zijn de meningen verdeeld.

1,2,4,6,8,11,12,13,18,19,20 het ziet er in ieder geval gezond uit.

Vandaag maandag de 12e heb ik er nog aan gedacht de duiven mee te geven op een africhting, maar ik had er gewoon geen tijd voor. Het is nu 17.30 uur, en ik stap nu binnen. Zo ontzettend druk, ongelofelijk.

De nieuwe verpakking en samenstelling is enorm goed ontvangen.

De Eiwit capsules hebben de naam SUPPORT CAPSULES gekregen, iets grotere capsules, meer inhoud dus, en ze gaan makkelijker naar binnen(plakken minder)

De energie pillen daar zaten 50 in een potje maar nu 75 stuks. Deze zijn juist iets kleiner maar veel meer gericht op een wedstrijdduif. De naam is nu BECONVAL PILLS

Het badzout is nu nog fijner, mooie schone koppen, fris, en luis is er niet gek op. In de potten nu 1000 gram ofwel een KILO.

Er komen steeds meer verkoop punten in Nederland en Belgie. En nu begonnen aan een opmars naar Duitsland. Uw verkooppunt voor duiven voeding kan contact met ons opnemen, zegt het voort .

Terug