Berichtdetails

DE 11E JANUARI
11-1-2023

Goedendag iedereen,

Hier gaat het enorm goed met het leggen en bevruchten van de eitjes. Vandaag zijn de eerste eitjjes gehaald door een liefhebber uit Coevorden.Van de kwekers zijn de meesten over gegaan naar de kwekers en de reserve ploeg.                                                                Het gaat me altijd aan het hart als ik eitjes weg pak, je ziet zo een duif echt om zich heen kijken waar het legsel gebleven is.                  Enkele liefhebbers die PIGEON BALANCE geven door het drinkwater vertelden dat ze er niet veel van dronken, en of het ook over het voer kon? Ja zeker weten kan dat. Als je 2 kilo voer hebt er 4 ml Pigeon Balance op doet, even goed mengen dan kun je het gelijk geven. Wil je er zoals wij doen MG MIX bij doen, geef dan een 1 a 2 ml meer op die twee kilo voer. In de winter eet een duif nu eenmaal graag maar drinkt erg weinig. Maar ook de LTW en of de BEVISOL kunnen prima over het voer.

Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorjaarsbeurs, het eerste weekend van Maart kunt u weer terecht bij onze stand te Houten. Omdat we nu reeds flink aan het inkopen zijn kunnen we de prijzen redelijk binnen de perken houden. DHP-CULTURA maakt extra uren om onze voorraad op peil te brengen. U weet het misschien wel maar de LTW, PIGEON BALANCE en BEVISOL hebben we nu ook in verpakkingen van 250 ml. En de Olympic MG Mix hebben we naast de 700 gram nu ook de 350 gram. Liefhebbers kunnen nu van de kleinere verpakkingen een ruimere keus maken.

Geeft u nog grit, roodsteen, maagkiezel en mineralen in potjes? U ziet hoeveel ze versmeren, het wordt nat, is te zout soms en de jongen piepen in de nesten. Ga dan toch eens over op de BEUTE-BAK , een 11 kilo emmer meest uitgebreide allerhande mix, betere kwaliteit en samenstelling is er niet.

Bij iedere duivensportzaak is het te koop en of te bestellen. De groothandels hebben het in ruime hoeveelheid staan dus uw winkelier heeft het gelijk na bestelling. Maar bijna alle winkels hebben het reeds staan.

Terug