Columns en artikelen Gert Jan Beute

Column '9 april 2014'

9-4-2014

Goedendag iedereen,

vanmorgen om 08.15 eerst de winterjongen los gelaten, de ouden breng ik zo even naar Zwolle . Het is nu 09.30 uur, de winterjongen vliegen nog, dus moet nog even wachten met rijden. 

Gisteren voor het eerst sinds tijden weer even wat op internet rond gekeken bij de bekende sites. Bij twee maken ze elkaar af over acg indeling, ze hebben het over de meningsverschillen tussen A.D en A.S. Op Facebook is de Limburger weer ongecontroleerd om zich heen aan het slaan. Waarom toch allemaal jongens? Waarom die haat? En soms dat a sociale gedrag zelfs. Duivensport is zo mooi, en deze mensen zien niet wat ze kapotmaken. Natuurlijk hebben ze allemaal een beetje gelijk, let op beetje, maar dat geeft niet het recht om zo uit  te vallen. We zijn nog met een paar duizend liefhebbers, de helft van enkele jaren geleden, en er zijn veel oorzaken, en 1 van die oorzaken is de haat en nijd in de sport.

nu weet ik dat ik er vandaag of morgen weer van langs krijg. Dus we wachten maar even af. Maar ik miszeg niets, ik hoop alleen dat het ophoud. Duivensport is te mooi voor dit soort haat en nijd.

iedereen veel plezier. 

Terug