Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 12E
12-6-2017

Goedemorgen iedereen

Nog nagenieten van een prachtige vlucht en prestatie van afgelopen zaterdag, op eigen hok was het geweldig. Maar ook op andere hokken of met ons soort duiven( 1e NPO afdeling 9 met kleinkind Vechtmachine) of met onze producten: Sangers-Ung wederom de eerste in groot verband, gisteren al diverse mailtjes, en net vijf minuten geleden zet ik de pc aan en... hahaha reeds 17, das mooi toch.

Het was een mooiere vlucht( qua weer, aankomsten en verloop) dan de drie weken er voor. Je ziet liefhebbers op internet ook gelijk weer moed krijgen, en dat is mooi. Na een goede vlucht en goed verloop ben je de weken ervoor snel vergeten.

Morgen inzetten voor Sint Vincent, ik zag dat aan de verkoop van capsules... enorm veel goede marathon spelers geven op maandag en dinsdag bij inmanden een herstel power capsule van Beute duivenproducten. En en natuurlijk op zaterdag bij thuiskomst.

Hier gisteren een rot dag met de jonge duiven, 95 jongen er uit, na een uur was de helft weg en bleef weg, later druppelden ze na, en er zat zelfs èèn bij een clubgenoot. Om 09.30 was het luchtruim leeg en bleef leeg tot 13.30 uur... gisteravond en vanmorgen begonnen ze te druppelen, ik tel ze niet maar er zal nog wel een gat inzitten van 20 stuks waaronder de 2 kleine rooien( de laats bijgezette kruising Marathon x allround). Afwachten maar, is bijna ieder jaar zo, een zwarte dag met de jongen hier, ik zit er even mee, en ga dan gewoon verder met de rest, en dat gaat altijd goed, vrijdag tel ik ze pas en weet het dan precies

Terug