Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 20 juni 2017

20-6-2017

Goedendag iedereen,

dit zijn de dagen dat uw duiven extra zorg nodig hebben, stress bij de jongen, droog, warm, kans op Coli ! hou het in de gaten, bij twijfel gelijk Colicontrol over het voer en Electroboost door het water.

De oude duiven hebben het zwaar, zorg voor extra energie, geef ze eens een Herstel Power Capsule extra, u zult ze niet herkennen. En een oogdruppel extra met deze droogte is ook zeer zeker aan te bevelen. En natuurlijk de Electroboost door het water, zaterdag is het wel wat koeler....maar uw duiven gaan vandaag, donderdag of vrijdag reeds in de mand.... Dus WARMTE, SPANNING, hou ze in de gaten, wat extra verzorging is zeker aan te bevelen.

Ik zie onder liefhebbers die BEUTE PRODUCTEN gebruiken afgelopen week op St. Vincent weer enorme mooie uitslagen en vooral duiven die thuiskomen !!!

Uw duiven komen thuis, ook vast op graan en water...maar u wil meer toch? vroeger, sneller, eerder herstellen? dus wacht niet langer, doe het nu.

Vergeet AUB uw kwekers niet..... DEZE ZIJN NU REEDS AAN HET RUIEN VOOR VOLGEND SEIZOEN !!, Geef ze ook eens wat extra Olympic MG Mix en wat CVS VITAMINEN, de toekomst begint VANDAAG hè.

De jongen vandaag even weg gehad hier, ik was eerder thuis, maar gelukkig ging het goed, altijd spanning.

Terug