Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 11E
11-7-2017

Goedemiddag iedereen,

Vanmorgen de jonge duiven even naar Vollenhove gehad, om 10.30 uur gelost, alles weer thuis. Ik heb een mooie gezonde ploeg.

De oude duiven hadden vanmorgen nog geen zin om te vliegen, nog te moe na zaterdag denk ik, maar net om 16.00 uur toen ik ze wederom los liet vlogen ze een uur.

Ik weet nog niet precies wat te doen, alle duiven wederom donderdag in de mand? of thuis laten voor volgende week? deze week 426 km en volgende week 750 en afgelopen zaterdag 626, nog even de boel goed op een rijtje zetten. Eigenlijk zegt mijn andere ik: Niet meer spelen, een mooie ploeg ervaren duiven over voor volgend jaar en alle tijd in de jongen steken... maar... ik weet het nog niet. Ik zie het donderdag pas

Afgelopen weekend waren bij veel afdelingen de vitesse en midfondvluchten afgelopen, en de eendaagse fond en marathon zijn nog druk bezig, maar wat al een enorm aantal mooie prestaties heb ik binnen van BEUTE PRODUCTEN GEBRUIKERS. Ga zo door zal ik maar zeggen.

Wilt u ook de producten bestellen? dat kan hier via de site maar ook gewoon via uw voerhandelaar. Hij kan het bestellen bij mij of groep Lataire, Dick Vogelzang en de Groot uit s,heerenbroek

Succes met de jonge duiven, hou ze gezond

 

Terug