Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

REGEN OP WOENSDAG
12-7-2017

Goedemorgen iedereen

Wat een regen hè, en de voorspelling voor zaterdag is op dit ogenblik ook nog slecht, we hebben een vlucht van 426 km, en of dat nu gewenst is met volgende week 750. Op zich geen probleem maar met slecht weer? en dat ze misschien blijven staan tot zondag.... oei, dan is het kort dag.

Ik wilde de jonge duiven vandaag ook weg brengen... maar ik laat ze maar even een dagje zitten, het staat blank hier rond de hokken.

Even een tip: u weet het natuurlijk wel maar toch, hou de jonge duiven geel vrij, zorg dat ze schone koppen hebben en aub maak ze luis vrij. Bij de jonge duiven naast CLEAN BALANCE op zaterdag en zondag, mag u best voor de vluchten of na de 3/4e vlucht eens een BELGAMAGIX geven van de weerd. En Naast de LTW mag u de duiven best eens een paar dagen een medicatie tegen problemen met de "koppen"geven. U kunt de jonge duiven eens een zakje BELGATAI door het water geven op woensdag of donderdag. Bij oude duiven geef ik geen of bijna geen medicatie, maar jonge duiven? niet onverstandig om die eens samen met de dokter schoon te maken

Terug