Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 31E
31-7-2017

Goedendag iedereen,

Ook van afgelopen zaterdag alle jongen weer retour, het was een rare vlucht, maar dat kwam meer door de losplaats en dan samen met wind en afstand, hier grote gaten en de massa duiven rond de 160/180 km grens, was te verwachten, maar geeft niks. Onze laatkomers hebben nu wat meer geleerd, even tot aan de waddenzee en weer terug, sommige hadden een rugzakje met schelpjes mee toen ze hier aankwamen.

Onze eerste duif was Kenrick 17-985 zoon van Juri en Hudson-Pride ( twee vliegduiven). Vader Juri is een dubbele vechtmachine, moeder Hudson-Pride is een rechtstreekse GPS uit zoon Wondere Dirk x Super 53.

Heel veel mail verkeer de laatste dagen over de Vechtmachine lijn, de 1e Nationaal Chateauroux was er ook weer èèn uit die lijn. Ik merk dat steeds meer bekenden in de duiven wereld iets uit deze lijn willen hebben.

Deze 1e Nationaal Chateauroux van Combinatie Alfred en Geanne van Zoeren vloog een mooi stukje los, en deed wat veel vechtmachines doen...als jong gewoon tot matig presteren maar door de mooie bouw aanhouden en dan later winnen. Ik mailde nog even met Alfred en vroeg hem of hij ook nog Beute producten gebruikte? Ja ook wel eens . Kijk daar word ik vrolijk van, een duif met een beetje Beute bloed en een goede verzorging met soms gebruik van Beute producten( naast zijn schema cq eigen gevoel)

Nu met de jonge duiven en de laatste fondvluchten krijg ik nog steeds en of juist weer veel mailtjes over prestaties met Beute producten, de jongen zijn goed, gezond, komen goed naar huis etc. en straks op de NPO vluchten gaan ze het verschil maken.

Later meer

Terug