Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 3E AUGUSTUS
3-8-2017

Goedendag iedereen,

One Eye cold, op dit ogenblik bijna overal onder de jonge duiven, gebruik Beute Eye Druppels om te verzachten en snel van het probleem af te zijn, hier op de hokken heb ik er gelukkig geen last van, ook nooit van coli trouwens, misschien door de weerstand verhogende producten die ik gebruik.

Heeft u nu last van One eye cold? Druppelen, misschien even een keer een rookblokje( koudijs droogontsmetter) en het schema volgen ! ( Beute-Systeem). Een paar dagen extra CVS Vitaminen is heel goed nu.

Gisteren de jongen nog even weg gehad op 80 km, en vanmorgen hebben ze 75 minuten gevlogen.

Afgelopen dinsdag heb ik houten roosters gehaald in Nieuwleusen, Gerrit Vedder had ze voor mij opgezocht, hij heeft ze op maat laten zagen bij Henk van der Linde( Kuiper houtbouw steenwijk) en komt ze vrijdag leggen. In mijn grote voliere liggen een paar die slecht worden, en voor dat ze doorzakken er even anderen in.

Vanmorgen een gesprek gehad met een duivenmelker die op een flat duiven houd, ben al eens bij hem geweest, nu over veertien dagen weer eens heen, even door zijn duiven heeft, hij heeft er te veel. Op dit ogenblik geen spel voor hem, jammer, voelde zich niet zo gewenst in de club door zijn geaardheid, is toch jammer.

In saoedi Arabie ontmoete ik een duivenmelker die op mannen viel... en als het daar al gewoon kan in de club waarom dan niet in NEDERLAND.

Veel roering op internet over lossingen, verliezen van jongen etc. Nog steeds niet bekend waar het nu door komt, liefhebbers die echte oplossingen hebben graag bij mij melden, dus heeft u echte top ervaringen met iets: Magneetjes, Sbn poeder of iets anders laat het mij weten, we moeten het verliezen van de jongen tegen gaan.

 

Terug