Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZATERDAG DE 5E
5-8-2017

Goedendag iedereen,

vandaag geen vlucht hier, de voorspellers hadden het wederom helemaal fout, ik begin vanaf zondag al alles bij te houden voor de zaterdag er op, en opvallend is, er is geen  dagdeel het zelfde. Elke dag hebben we drie keer een andere voorspelling voor de zaterdag x zes dagen is dus 18 verschillende voor de zaterdag.....

Vandaag de Koerier film nummer 118 gezien met daarop Gero en Evelien Dijk uit Alblasserdam met hun Theo de 1e Nationaal ZLU 2017, geweldige prestatie van deze duif en liefhebbers. Mooie film. En Gert Jan Beute selecteert in Saoedi Arabie. Ik heb met open mond zitten kijken naar dit kwalieits stukje van Jos Voortman, GEWELDIG !!

www.koerierduivenfilms.nl  info@koerierduivenfilms.nl daar kunt u hem bestellen, nummer 118, ik denk zeker de moeite waard. !

Er waren bij ons gisteren ongeveer het zelfde aantal duiven als vorige week, opvallend was afgelopen donderdag dat er geen duiven( geen enkele) kwam voor issoudun......, we zijn nationaal inkorfcentrum, en zater er klaar voor, maar echt 0 niks nada !

 

Terug