Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 16 augustus 2017

16-8-2017

Goedemorgen iedereen,

De jongen zijn er uit, het is hier prachtig weer, ze trekken er goed aan. Ze worden langzaam aan toch wat kaler, er beginnen wat meer veertjes te vallen. Ze worden belicht volgens de Oscar de Vries methode, dat werkt geweldig, maar toch hier en daar hou je het niet tegen, de wil om te ruien gaat het toch winnen.

Gisteren bij Egbert Tijssen geweest in Den Bosch, samen met grote Willem waren we op bezoek bij deze zeer aardige "flatbewoner", hij heeft op drie hoog zijn hok op het balkon staan, een geweldig gezicht. We gingen daar even door zijn duiven heen, hij had er te veel. Tot mijn schrik zag ik een paar duiven die hij voor heel veel geld had aangekocht die zo slecht waren dan ze met moeite een 6 kregen, ik weet van te voren niet( en dat zou ook niet uitmaken trouwens) van wie ze afkomstig zijn, maar deze waren zo slecht, dat ze niet in het verkoop circuit thuis horen.

Na de koffie en de grote stapel Bosche Bollen vertrokken we naar GPS, we waren in de buurt, en dan even bij Lex en zijn team kijken natuurlijk. Na twee slechte vluchten hadden ze ze afgelopen week weer top, ze zijn aan het voorbereiden op de NPO vluchten. Ze zijn druk aan het bouwen bij GPS, wat een enorme hal, en ontvangst ruimte, gewoon geweldig ! na enkele super duiven te hebben bekeken gingen we weer naar het hoge noorden.

later meer

Terug