Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 22E
22-8-2017

Goedendag iedereen,

Wat weer een geweldige berichten vanmorgen in mijn E mail box, Asduiven , super series, TT plaats etc  door middel van BEUTE PRODUCTEN, BEUTE SELECTIE en of BEUTE DUIVEN

Ik kreeg ook nog een leuk berichtje van Sergio Ferreira van de ALGARVE G. DERBY, dat mijn vier duiven er alle vier nog zijn en het super doen, bedankt Sergio voor de updates.

Vanmorgen even met de jongen naar Elburg geweest, op de losplaats Elburg-beter heb ik ze gelost, ze knalden echt uit de mand vanmorgen.

Bij thuiskomst stond er Beute Bak, voer, pinda,s en hennep op ze te wachten en natuurlijk LTW in het water.

de BEUTE-BAK is op dit ogenblik de best verkochte mineralen bak van Nederland, en dat eigenlijk al 3 jaar !! De BAK gaat steeds verder de landgrenzen over, nu vrachten vol naar China en Koeweit, geweldig toch. De Beute korrels zijn ook een succes maar is duidelijk minder qua aantallen omdat veel liefhebbers "nog " geen korrels geven aan hun duiven

Net zag ik een leuk berichtje op facebook van Rink Wijnstra Drachten, zijn beste jonge duif is ook weer lijn VECHTMACHINE, zijn duifje staat 7e in Friesland las ik. Top Rink

De Witjes van Eric Maas doen het uitzonderlijk goed, de twee zusjes 413 en 414 komen super, en ook in de hand perfecte duifjes. uit DEN BONTE ULRICH x WITTE LEEUWIN. Heb er voor volgend jaar weer twee besteld en voor onze club p.v de Vredesduif ook nog een bon van Eric, dus ik heb er ( hoop ik) drie voor 2018.

Ik had het nooit zo op witte duiven, maar zag bij Esther en Wilco Bultman geweldige witten, dus.... ook twee genomen, ik dacht die eten de roofvogels zo op... maar ze zijn er nog.

De Belgjes, daar heb ik nog geen geluk mee, maar dat kan nog, we hebben nog twee vluchten, van de 25 van Natural zijn er nog 5.... en van die 5 hebben twee prijs gevlogen tot nu toe. Wel is de B17-036 2e geworden in de Belgen competitie en heeft een jaar abbo op Duifke lacht gewonnen. Het is tevens de beste Natural- Belg geworden van deze competitie over 4 vluchten.

Even een tip voor u, wanneer u stopt met spelen...of bij de kwekers stopt met kweken, geef ze eens een dag of 10/14 Clean Balance door het water, en tegelijk Colicontrol en Olympic MG mix over het voer. En na de Clean Balance kuur weer terug na de LTW om de dag ! De rui is toch het begin van een succesvol seizoen volgend jaar !

Terug