Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 14E SEPTEMBER
14-9-2017

Goedemorgen iedereen,

De rust is er weer, geen storm of plensbuien, even genieten van de rust nu.

Hier erg druk maar vandaag even een vrije dag gemaakt voor mezelf, vanavond even naar een clubgebouw voor een info praatje, maar verder niets.

Morgen .... Wat een Drukte maar wel gezellig, Vos, Koopman, Vierhout en van Gelder dus we kunnen onze borst nat maken, Ze zullen allemaal wel in elkaars tijd zitten, maar dat is geen probleem met liefhebbers onder elkaar, de eersten zijn er om 09/15/09.30 uur.

Gisteren het 5e Asduifje van de Afdeling mogen bekijken van Henk Schreuder, een Vale doffer 672, was ook een toppertje in de hand, die komt er wel. Hij had enkele geweldige kweekduiven( een paar supers van Nico Jan Koenders) bij hem, een duivin van TEAM GPS was onvoorstebaar goed van bouw, die had Henk gekregen omdat hij een aangevlogen duif terugbracht, een geweldige geste natuurlijk. FF leuk, hij had er nog geen stamkaart van..... al twee jaar wachten... ik zei wacht ff: telefoon: Ype ik heb hier een duif van jou die bij Henk schreuder zit, stuur ff stamkaart... voordat Henk thuis was zat hij al in de mailbox haha, Ype heeft het zo mega druk, tis net Gert Krap... je moet ze op de huid zitten hahahaha . Ype blij , Henk blij, ik blij

Hier dus geen duiven mee as weekend, tis klaar, ze ruien reeds geweldig, zaterdag bij de jongen het licht en de verwarming uitgedaan, de jongen niet meer los, Clean Balance door het water en hup, nu vier dagen later, een orkaan van veren.

Gister avond in Duitsland gesproken met enkele mannen over het Beute systeem, èèn liefhebber gebruikte het nu twee jaar ( Selecteren, en de producten) en was omhoog geschoten.. zo opvallend dat zijn vriendenclub het wilde weten en ook mocht, dus uitgebreid alles verteld over selecteren, koppelen, voeren, systeem, producten alles. Zeer interresant gesprek en avond, om 01.15 uur was ik thuis...

Later meer, eerst bad geven aan de duiven.

Groetjes

Terug