Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 21E
21-9-2017

Goedendag iedereen,

Wederom een geweldige dag hier, eerst bezoek van sportvrienden Theo Hetterscheid en Rutger Zwart, even gezellig melken . Toen een telefoontje van een tv programma, ze komen vrijdag filmen oooohhhhhhh

En net na de middag opeens de bel, Arjan Beens uit Genemuiden, met maar liefst twee jonge duiven in het mandje voor de verkoop tbv de Vredesduif en het nationaal inkorf centrum 0268. Geweldig bedankt Arjan !

De duiven zien er geweldig uit hier, maar bij u ook vast. Ze zijn zo kaal dat sommige niet kunnen vliegen, ik vind het prima hoor,

Wederom lekker in bad gezeten, de grote voliere er voor zetten en hup het bad er weer in. Ik kan niet tegen onverzorgde duiven.. dus een paar keer per week een bad hier.

Achter de schermen zijn we druk bezig met de Beute producten, vanuit vooral China komt zo veel aanvraag , dat ik het bijna niet bijhouden kan. Ze horen zoveel goede berichten over het merk Beute, dat ze dat nu ook groot in China zetten, maar daar zit nogal wat aan vast, verpakkingen, teksten, naam bescherming etc etc. Geweldig trots maar wat een werk.

Tja, van hobby naar werk, van nationaal naar internationaal, en dat voor zo een gewone jongen.

Welk tv programma? mag ik nog niet zeggen haha tis een grappig nieuws programma....

 

 

Terug