Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

WOENSDAG DE 27E
27-9-2017

Goedendag iedereen,

vanavond op nederland 3 tegen 22.00 uur, de Brabo-neger (Steven Brunswijk), maar even kijken wat hij er van gemaakt heeft, 1,5 uur film terug gebracht tot 10 minuten... het kan natuurlijk alle kanten op. Het is een komiek en aardige praatjesmaker, maar loopt nogal door de porcelijnkast als een olifant hahaha. We zullen zien.

Hier is nu alles gescheiden en zit alles op de bak of in de afdeling waar ze straks gaan vliegen. Een mooi gezicht hoor, die jonge duiven die tussen de ouden komen, eerst nog veel kleiner en "anders", maar over enkele dagen voelen ze zich weer op hun plaats.

De late jongen van de vliegers hebben allemaal een plekje gevonden, vanmorgen worden de laatsten gehaald , er liggen nog 3 dus het klopt niet helemaal, èèn blijft dat is de grijze uit Hecate en twee waren iets kleiner, en gaan later, de doffer zorgt maar dat ze groot worden.

Ik mag er graag een duifje bijgeven als ze hier jongen komen kopen, niet altijd hoor, maar bij beginners of jeugd doe ik het vaak wel. Ze hebben omruilgarantie, wanneer het volgend seizoen niet werkt met de jongen mogen ze ze ruilen tegen anderen, ze hebben niks aan slechten, dus gewoon ruilen. In principe is dat bijna nooit, mensen zijn erg blij met onze duiven.

De duivin die ooit terug kwam, werd hier moeder van de 045 met 1e afdeling en van de 1e NPO sezanne, dus :)

Gisteren een blunder gemaakt, duivenvriend nam gebak mee, ik zet het in de keuken....... na de koffie gaan ze weer weg, staat het gebak hier nog.... moest ik het maar opeten.

As vrijdag ochtend weer enorm druk hier, gezellig hoor, diverse melkers uit nederland, belgie en duitsland en dan met zijn allen fijn over duiven praten, in principe heb ik iedere dag bezoek.

Terug