Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 28 september 2017

28-9-2017

Goedemorgen iedereen,

wat een geweldig gezicht, de duiven zijn zo kaal, ze gaan in bad en kunnen niet meer omhoog komen. De rui gaat hier als een speer, alles ziet er geweldig uit. Hier dit jaar wederom geen last gehad van Coli, one eye cold, geel, kopproblemen, alles HELEMAAL NIKS, door de goede weerstand, waarschijnlijk door de BEUTE PRODUCTEN.

Ook nu in de rui, geen slaap oogjes(Virus), geen rare pennen, geen gekke rui, geen verzwakte dieren, alle duiven, en dat zijn er op dit ogenblik heel wat zijn super gezond en dat al weer het gehele jaar.

Om de paar dagen krijgen ze OLYMPIC MG MIX over het voer met BEUTE LECITHINE OLIE of COLICONTROL en ze hebben de CLEAN BALANCE kuur gehad en nu aan de LTW kuur van 21 dagen en dan ooooohhhhhh glimmen ze als paarden keutels in de maneschijn.

Dan krijg ik hier wel mensen die zeggen, het kan ook allemaal zonder.... gewoon voer en water...ik kijk over zo een mand heen en zie het gelijk, pak ze beet en voel het gelijk, tja zijn ook door de rui.... maar laat me niet lachen wat een verschil ! liefhebbers die bijproducten geven en die niet...dag en nacht verschil, op eigen hok zien ze het niet.... maar pakken ze mijn duiven in de handen...... krijgen ze rode wangen, zo hoort het dus..

Terug