Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

3 OKTOBER
3-10-2017

Goedendag

Vanmorgen bezoek gehad van een nieuwe combinatie : Team Bokma-Draaisma uit Dronrijp.

Jacob Draaisma gaat verhuizen en wilde eigenlijk stoppen met de sport, maar omdat zijn buurman de heer Bokma wel wat hulp kon gebruiken heeft hij besloten toch door te gaan, maar dan samen met Lykele Bokma.

Ze zijn heel fanatiek, de vliegduiven wat Bokma bekeken, daar een mooi team van gemaakt, en dan volgend jaar vol gas.

Natuurlijk zal het even duren voor ze elkaar gevonden hebben in de samenwerking, maar het komt goed.

Vanmiddag even bij Dokter Wolff geweest en bij Dick Vogelzang. Heb even een kuurtje meegenomen voor de twee jeugdspelers en wat luis druppels. ( waarom voor de jeugdspelers? , die weten nog niet alles, en ik help ze dan graag een beetje). ps niet voor de jeugdspelers zelf.... maar voor hun duiven pppffff haha.

Er weer een vliegdoffer uit gedaan, de selectie blijft gewoon doorgaan, de 113 gaat terug naar de fokker, hij kon helaas als jong geen prijs pakken en ook van bouw, net niet goed genoeg voor een tweede kans.

Nu 3 oktober zitten er 31 doffers op 30 bakken, welke doffer zal de volgende worden die plaats moet maken? Rond 1 December moeten er nog 6 uit zijn.

Gisteren zag ik de mail voorbij komen: Sjaak Buwalda gaat Willem Mulder vervangen bij Matador.. Ik wist het al enkele weken , maar nu is het zeker. Een flinke reorganisatie dus, in Belgie is Eddy Noel ook weg bij Matador.  En Eddy Grootjans weg bij Natural. Succes iedereen.

Terug