Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 15 november 2017

15-11-2017

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Afgelopen weekend met Willem een wereldreis gemaakt, naar Zeeland, van Zeeland naar Duitsland en die zelfde dag terug via Belgie naar Zeeland.

Genoten van de sfeer, geweldige mensen mogen ontmoeten, gewoon helemaal fantastisch.

As weekend nog zo een gezellig samenzijn, maar dan in Baasrode. Wat duifjes bekijken en heerlijk genieten van de duivenpraat. 

Voor enkele liefhebbers moet ik zelfs wat duifjes meenemen, iemand kocht twee duivinnen bij Hatty Roest en of ik die wel meenemen? ja natuurlijk.

Afgelopen weekend nam ik ook duiven mee uit Zeeland van Arie Bustraan naar Friesland, ach ben geen koerier, maar vrienden onder elkaar doen dat.

Gistermorgen de duivinnen er even uit gehad, de eerste keer, ze hebben een paar minuten gevlogen en kwamen weer goed binnen in hun nieuwe hok, dus zonder ook maar te twijfelen zijn ze reeds over gewend.

Ik heb in deze tijd nooit duiven los, maar ik wil knallen in 2018 en begin dus nu reeds met mooiere voorberreiding. 

Onze jongste zoon Bernhard heeft de knie kapot, dus met hokken schoonmaken gaat het nu even niet zo goed, zelf geen tijd, en ach èèn keer per week op zo een drook hok is ook genoeg. Ik heb Wouter Vedder gevraagd om het een paar keer te doen( èèn keer per week). 

Terug