Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 2 januari 2018

2-1-2018

Hallo vrienden

Ik wens u het zelfde als u mij

Dus ik hoop veel gezondheid, liefde, succes en plezier met de duiven, en verder al het goeds. 

Hier gister een rare dag 1 Januari, de verjaardag van mijn moeder, die 7 december overleed, dus de eerste keer zonder. Ze zal nu samen met mijn vader vanaf een wolkje kijken hoe de duiven thuiskomen, ze zitten vast al klaar.

De ringen 2018? tja, die komen wat laat, er zijn gelukkig noodringen voor de vroege kwekers. Zonder vleugels zag ik, maar ach er zijn in ieder geval ringen in nood.

En die pennetjes( chips), ik gebruik ze niet, heb gewone chipringen, die pennetjes, ik zie zo vaak dat ze missen, sta ik in de zomer in te manden in de club, kom ik vast iedere week een duif zonder tegen.

Ik had een bod gedaan van 1900 op een prachtige vale duivin op Pipa, stond hij vandaag op 2000, ik bied niet meer mee. Is prachtige duif, goede duif, maar 1900 vond ik maximaal voor mij

De bonnen van onze club staan in twee weken op www.duiven.net bij pv de vredesduif te Noordwolde

Ik geef zelf geen bonnen meer, dit jaar weer zoveel gedaan, ik stop er mee.

Uitgeleende duiven, die komen meestal terug, soms ook niet trouwens. Ik heb vast wel 10/15 duiven in het land zitten die al lang terug zouden... vergeten denk ik. Zullen wel goeien zijn, anders waren ze al terug toch.

Alles zit hier op nest, een paar koppels voor de tweede keer, of liggen onder andere ouders of waren kapot. Nu is het zonde, eieren kapot, in de zomer zie ik het niet eens, raar hè .

ALLE LIEFHEBBERS VAN NEDERLAND EN BELGIE, ALLE PRODUCTEN VAN BEUTE KUNT U HIER OP DE SITE BESTELLEN DAT WEET U, MAAR OOK GEWOON BESTELLEN VIA UW WINKELIER, HIJ KAN CONTACT OPNEMEN MET GROUP LATAIRE !!! DEZE GROOTHANDEL HEEFT ALLES, van mij maar ook alle andere merken, laat uw winkelier bellen of mailen met LATAIRE En u kunt de Beute producten gewoon bij hem halen !!!

 
Terug