Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 29E
29-1-2018

Goedemorgen vrienden

de bonnenverkoop ruim 5000 euro opgebracht voor de club het het nationale centrum, iedereen bedankt en vooral Cor en Willy de jong voor al het werk.

23 Februari komt Stephan Gobel in het gebouw van pv de Vredesduif te Noordwolde, start 19.30 uur, zaal open 19.00 uur , iedereen is welkom. Leren, kijken, genieten, vragen alles over uw duiven, duivensport en verzorging. Dus kom zeker ! en geef het door aan al uw duiven vrienden.

Hier ben ik erg druk met de producten natuurlijk, enkele worden hier nog zelf gemaakt, anderen komen kan en klaar binnen. Veel verzendingen, veel pakjes dus. Diverse liefhebbers bestellen het liefst bij mij zelf via deze webshop, ik vroeg eens: waarom? Het meest vers hahaha , ja dat weet je zeker 

Rond 1 februari beginnen mensen wakker te worden, en de dag na de voorjaarsbeurs is het raak, dan gaat het compleet los, 14 uurtjes per dag is dan normaal voor me.

Straks komt een liefhebber uit Dieren geloof ik, nog de laatste duiven laten zien.

Twee weken geleden bij Aaldering Pigeons geweest, de vliegploeg in drie stukken gedaan, allround/eendaagse fond en Vitesse duiven en duiven die bij mij weg zouden gaan. Natuurlijk zijn ze zelf baas, altijd natuurlijk, ik geef op hun verzoek advies.

Later meer

Terug