Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG 5 FEBRUARI
5-2-2018

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Een druk weekend achter de rug, enkele tophokken mogen bezoeken in Zeeland, Belgie en later Brabant. Allen gebruikers van de Beute Producten in zijn geheel of een deel er van.

Vanaf vandaag breng ik de jongen onder controle, fluiten en rammelen met de busjes is eten !, niet komen? is geen eten. Natuurlijk krijgen ze genoeg, maar voor het leren hebben ze gisteren weing gehad. Vandaag kwam ik binnen, begon met fluiten... en rammelen... en voer in de bak en ze stonden binnen 5 seconden bij de bak. Nu de eerste keer door het voer wat ze zagen, maar in enkele dagen kennen ze de combinatie hoor. Vroeg leren. En vandaag zaten de jongen al in de voliere, erg koud, maar leren moeten ze, zien wat er buiten hun hok aan de hand is, kennismaken met beelden en geluiden van buiten.

De vliegers zitten bijna allemaal gescheiden, de witte duivin zit er nog bij, ze was veertien dagen later met leggen, dus ach: 31 doffers met 1 duivin, is toch gezellig voor haar... 

De duiven staan er geweldig op moet ik zeggen.

Volgende week maandag weer even naar Gunter Prange voor verse Prange Suppe, de meeste liefhebbers zijn over naar LTW maar Ik heb natuurlijk Prange Suppe, daar is het mee begonnen he.

Dus straks op de beurs, en voor de internet bestellingen staat het gewoon vers op ze te wachten.

Gelukkig gaat het met Gunter zelf ook weer goed, ging niet best in November, maar hij is weer fit als een 50 jarige.

De stand voor de voorjaarsbeurs is groter dan ooit, nu 5 x 3 meter.

As weekend kunt u mij vinden in BELGIE op de FUGARE !!! 

 

Terug