Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 6 februari 2018

6-2-2018

Goedemorgen iedereen,

Koud he, de duiven hebben er geen enkele last van. Jongen zitten lekker in de voliere, of op het stro in de speeltuin. Er worden iedere dag nog jongen bij gezet.

Ik let altijd goed op de oogjes na een paar dagen, omdat ik iedere dag de waterbak verplaats, zijn er soms pas afgezette jongen die de waterbak nog niet gevonden hebben. Die knipperen dan met de oogjes, ik help ze altijd de eerste keer.

Er zijn liefhebbers die dat niet doen, prima eigen keuze. Ze zeggen als een duif het water niet kan vinden is hij dom en heeft pech gehad. Zou best kunnen hoor. Maar ik help de kleintjes graag.

Hier hebben de jongen ook regelmatig de eigen producten door het water of over het voer. Bij het water krijgen ze het zelfde als de oude duiven, dus ook gewoon op zijn tijd de LTW, Clean Balance en Electroboost. Wanneer jongen dunne mest zouden hebben krijgen ze de Electroboost door het water en de Colicontrol over het voer. Dan is het gelijk weg. Maar ik moet eerlijk zeggen, hier hebben de jongen prachtige mest nu.

Liefhebbers die het naar vinden dat hun oude duiven van die dunne mest hebben, of dat er met jongen in de schaal dunne mest is, ook deze wat Electroboost door het water en bij gezonde duiven is het dan weg.

Gisteren kreeg ik een berichtje van een columnist en "bekende hokken bezoeker" dat hij bij ..... was geweest, die gebruikte LTW met zeer groot succes. De columist werd op het hart gedrukt dit niet te vermelden.... echt??? het is 2018 hè , en nog steeds in de "geheim" stand. Jammer maar okè , weet dat het gebeurt.

Afgelopen zaterdag was ik in Zeeland bij JP de Lijzer, hij ziet natuurlijk ook via group Lataire en zijn eigen site wie mijn producten bestellen.. oooohhhh :)  En ik las enkele weken geleden een reportage in de DUIF dat "hij" niet geloofde in bij producten, waarom is dat toch? 

Beute producten worden bij heel veel hokken, echt mega veel bekende hokken gewoon ingezet maar is nog steeds een soort geheim, JP zegt: Omdat het zo goed is, mensen zien het verschil, en willen dat voor zich zelf houden. Vooral in Belgie, niet praten over hollandse producten....

Maar wat maak ik me druk hahaha, de liefhebbers die het eenmaal proberen zijn tevreden. :) 

Op de voorjaarsbeurs gaan we u allemaal zien, er zijn weinig liefhebbers die niet naar de mooiste beurs ter wereld gaan toch? Kan u het qua gezondheid en tijd? Ga dan naar de voorjaarsbeurs, Helemaal geweldig.

En bezoek mijn stand, en mooie beurs prijzen dit jaar !!

Later meer

Terug