Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 14 februari 2018

14-2-2018

Goedendag iedereen

Griep in Nederland, overal en iedereen, ook hier niet fit.

Afgelopen weekend op de Fugare geweest te Kortrijk, tja op internet hoor ik geweldig en de beste ooit. Zal vast zo zijn, was er nog niet vaak, maar het is lang geen voorjaarsbeurs, straks in Maart, het eerste weekend !!! dan zullen we met zijn allen laten zien wat gezellig is, en wat veel bezoekers zijn.

Ik stond een paar uurtjes bij de Coolbird stand, daar werden mijn producten verkocht, en ja, daar was het wel druk, heel veel Belgische toppers kwamen toch even een praatje maken.

Natuurlijk waren ook de vaste nederlanders er, sommigen zie je overal. Gezelligheid troef

Hier op de hokken gaat het erg goed, alles is gezond, geen enkel probleem gelukkig. Vandaag zouden de duiven geent worden tegen paramixo, maar omdat ik niet fit ben, even naar volgende week gezet.

De duiven zijn er nog niet uit. Veel roofvogel problemen hoor ik al weer, iedere dag raak op sommige hokken, en dan die groene eco rakkers maar zeggen dat er te weinig roofvogels zijn... 

De natuur gaat kapot door inmenging van die eco-groen figuren, totaal geen gevoel voor natuur, hier duizenden ooievaars... gekweekt door mensen... nu al jaren geen kikker mee te vinden.

Roofvogels gefokt door groene figuren met baard en sandalen en nu geen klein spul meer te vinden, zelfs hier in Drente bijna geen mus, spreeuw laat staan vink meer te vinden, alles gewoon opgevreten door die gefokte en beschermde roofvogels.

Toen ik nog op het tankstation werkte... kwamen ze wel tanken....JA BIJ SHELL , en tankten dan diesel in hun oude volvo, en geen schone Diesel nee gewone... en dan met hun zure kop bij de kassa. Op mijn vraag waarom geen schone auto? of schonere V-Power Diesel..... geen antwoord natuurlijk, alleen een zure kop. Een kopstuk uit de groenlinks fractie gooide zelfs een keer een asbak leeg.... buiten de auto op het voor terrein... Ach.

Tja hoe komen we van roofvogels op tabak hahaha. 

Er zijn teveel roofvogels door de groene figuren, in èèn zin. :) 

 

 

Terug