Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZATERDAG DE 17E
17-2-2018

Goedemorgen iedereen,

Zo staan we buiten in een shirt met korte mouwen.... en nu weer met een winterjas...

De duiven vinden het allemaal geweldig, kou of hitte het maakt ze allemaal niets. 

We zijn hier in Nederland wel eens wat te bang, ik sprak afgelopen week met een vriend uit Saoudi Arabie.. en als je kijkt naar het weer en de afstanden daar... Is toch even wat anders he.

Volgende week hebben we de vergadering in mijn club, zal pittig gaan worden denk ik, er waren wat strubbelingen het afgelopen seizoen. Maar volwassen mensen onder elkaar lossen dat vast op. Hobby, omgang met de duiven, plezier is het belangrijkste. 

Hier dus druk bezig met de VOORJAARSBEURS te HOUTEN, het zal ontzettend druk gaan worden, iedereen die ik spreek gaat heen. Het is HET begin van 2018 voor de meesten onder ons... De maandag NA de beurs (5 Maart) gaan we met zijn allen beginnen met het BEUTE SYSTEEM. Maar er zijn 1000 km fans die een maand later beginnen natuurlijk, hoe dan ook, op 5 MAART !!!!!! dan gaat het los.

Kijk hier naast eens bij het kopje producten, en bestel vast, of neem alles mee straks op de beurs. We hebben een extra grote stand, dus er is dit jaar ook tijd voor korte gesprekjes en uitleg. Vraag gerust.

en volgende week vrijdag DOKTER GOBEL IN NOORDWOLDE, aanvang 19.30 uur !!!!! Komt allen

Terug