Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 20E FEBRUARI
20-2-2018

Goedemorgen iedereen,

Koud hier, bij u ook? de duiven zijn er uit gegaan(duivinnen) om 09.45 uur.... maar ze vinden het nog niet fijn, na een kwartier zitten ze weer op het dak hoor, gister zeer matig voer gehad, vandaag er goed in willen, dat is het plan.

Na de voorjaarsbeurs om 5 Maart dat gaan we echt beginnen, dan moeten ze ook trainen. Deze twee weken is voor het "uitwennen".

Vanmorgen zat er een jonge duif op het dak, wilde er graag in, nachtje buiten gezeten, zo een rode weer( mijn toekomstige overnachtduif) , die ging vroeg beginnen...

De gehele ploeg ziet er goed uit, de jongen zijn wat verschillend in leeftijd en dat kun je echt zien, sommige beginnen te ruien en anderen zijn op zoek naar de water bak bij wijze van spreken.

As vrijdag hebben we dokter Gobel op bezoek in onze club pv de Vredesduif te Noordwolde, zaal open 19.00 uur, iedereen welkom, aanvang 19.30 uur.

Over anderhalve week is het dan zover, de beurs te Houten !!!! Beute duivenproducten met een stand van 5 meter ! dus wederom een meter meer, om iedereen te woord te kunnen staan, Bernhard en Johan zijn wederom aanwezig om te helpen, we gaan u zien.

Terug