Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DE DAG NA DE BEURS
5-3-2018

Goedendag

Wat een geweldige beurs !!!!! een enorm positieve sfeer onder bijna alle mensen, ik zag misschien 4/5 azijn pissers lopen waarvan twee zelfs samen hahaha, maar al de duizenden anderen waren opgewekt, blij en genoten met volle teugen.

Aan het roofvogel probleem word gewerkt

Veel nieuwe duiven liefhebbers gesproken( jeugd en beginners)

98% van de liefhebbers zijn blij met de richting van het npo naar 2021

De sfeer onderling is geweldig

Veel eigen clubleden gesproken, ook die allen weer zeer positief naar 2018

Over de ringen(noodringen etc) hoor je niemand meer, iedereen is blij met de geboden oplossingen

Voorzitter Afdeling Friesland kwam even praten, en sprak ook over ontzettend positieve sfeer op dit ogenblik in afdeling Friesland en het land

Geen wanklank gezien of vernomen

Mister Matador: Sjaak Buwalda liep in het pak in plaats van korte broek, hoe mooi kan duiven sport zijn.

Willem de B. uit R. was compleet in zijn nopjes, wat een geweldige vent is dat, je ziet hem tussen de liefhebbers doorgaan, en de gezichten gaan op zonnig, de duimpjes omhoog, hij zorgt er persoonlijk voor dat honderden mensen gaan lachen die nog niet helemaal overtuigd waren, geweldig.

Natuurlijk waren de mensen met goede producten zeer tevreden, waaronder ik, WAT EEN BEURS, WAT EEN TEVREDEN KLANTEN, WAT EEN VOLGERS !!!!

De liefhebbers die mindere producten verkopen of matige jonge duiven..... ( hoog op de poten en mager in de hand) tja die waren niet blij.... maar dat is hun fout.

Liefhebbers als Eric Maas die de jongen er geweldig bij hadden zitten waren zaterdag binnen een paar uur uitverkocht. Twee blauwe dit jaar gingen naar Wilhelminaoord

Bij de duivendokter was het mega druk, bij pigeoncom.com hadden ze twee knappe vrouwen in de strijd, bij GROUP LATAIRE werd gratis ijs uitgereikt, mensen konden kennismaken met hun, uw voer verkoper of duivenshop kan BEUTE producten maar ook al de andere via GROUP Lataire betrekken OVER DE GEHELE WERELD.

Bij Jos en Marijke Voortman van de KOERIER was het zo druk, dat ik mijn beste vrienden en buren volgens mij bijna niet gezien heb door de drukte, zijn nieuwe films gaan als WARME BROODJES !!!! en dat al 25 jaar

Ik sprak met erg veel jeugd en beginners, duivensport minder?? ja door sterfgevallen en liefhebbers die afhaken, maar aan de andere kant zie ik veel kinderen maar ook veel nieuwen tussen 30 en 50 jaar oud GEWELDIG.

Nu met het nieuwe NPO bestuur, en de groepen cq secties... geweldig. 

Geweldige avond gehad met de BEYERS GROEP, 35 liefhebbers van diverse pluimage aan èèn grote tafel met als grote animators DICK en PEET . Tot 23.30 uur zaten we aan een grote tafel, met naast ons een grote tafel van Group Lataire en aan de andere kant de groep GRONINGERS, geweldige mensen. alles GOUD GJ? alles GOUD jongens prachtig toch.

Ik zal er diverse keren op terug komen.... maar ik geef jullie een tip, ach laten we gek doen twee tips. Willen jullie eens een goed gesprek met toppers met het hart zo groot !!! en op de goede plaats... neem eens de tijd met Peet Solleveld en Frederik Dekker.... dat type mensen moeten we koesteren en nu vast een gouden pin geven van het NPO maar ook een speldje voor hun "mens zijn "

Stel je zou een groep supers samen moeten stellen in de duivensport.... dan zijn een aantal stoelen vast voor Esther Bultman, Willem de Bruijn, Peet Solleveld, Max van der Zwaag en Frederik Dekker... natuurlijk kan ik er nog enkelen bij vermelden... maar een groep "TOEKOMST MET PLEZIER EN MENSELIJKHEID" heeft vast 5 stoeltjes bezet.

Terug